Hallands Nyheter

VI SOM VILL TILL SPETS

-

V75-1. 1 Handsome Brad är vass ut och håller upp ledningen om man vill. 3 Silver Annie men framför allt 4 Pharaon Face utmanar men man vill köra Handsome i spets denna gång.

V75-2. 4 Nantucket är vass ut, möjligt att han kan hålla ut 5 Art on Line men det troliga är man låter Art on Line spetsa. 6 Highspeed Call kan också öppna.

V75-3. 1 Nancy America öppnade vasst senast men det var från spår 5, frågan är om hon är lika bra ut från spår 1? 5 Galactica är snabb ut och det troliga att hon blåser förbi första biten.

V75-4. 2 Garcon Above är bra i voltstart och har spetsat fem av

sju gånger. 3 MCC Orlando kan öppna liksom 5 Wix Pride. 6 Tottenham och 7 Iris Palema gynnas av springspår men det är ändå knapp fördel Garcon Above.

V75-5. Det är inte särskilt många som visat startsnabb­het här så det är klar fördel 3 Masterglid­e i körningen om spets.

V75-6. 1 Readly Express är snabb men laddades inte fullt senast. Det troliga är att 4 Västerboon­thenews är snabbare men att Readly hittar ut direkt och får ta över tidigt. V75-7. Tuff körning att vänta. 1 Ultimate Wine är vass ut men frågan är om man svarar 2 Cab Hornline då det finns open stretch? Utifrån är 4 Good’s of Norway, 7 Electric Light och 8 Michelange­lo Ås sylvassa ut och alla är nog sugna på att ledningen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden