Hallands Nyheter

Blottaren har visat sig igen

- PÄR LINDQVIST 010-471 54 39 par.lindqvist@hn.se

Polisen har svårt att hitta den misstänkte mannen. – Vi står och stampar lite, säger förundersö­kningsleda­ren Suzanne Redenfors.

En blottare fortsätter att visa sig för barn i Varberg. Efter någon veckas uppehåll dök mannen upp på Föreningsg­atan förra söndagen. Där ska han återigen visat upp sitt könsorgan inför två barn under tio år.

– DET ÄR liknande signalemen­t som tidigare. En man runt 20 år, kanske upp till 25 år. Han är svartklädd och har en svart cykel, säger Suzanne Redenfors, förundersö­kningsleda­re på polisen i Varberg.

Mannen har rört sig i området Karlberg i närheten av Furubergss­kolan vid samtliga tillfällen han blottat sig. Och vid alla tillfällen är det barn som blivit utsatta.

Polisen har ökat sin närvaro i området den senaste tiden.

– Patrullen är medvetna om det när vi är ute och jobbar. Alla är måna om att få tag i den här mannen, säger Suzanne Redenfors.

EFTER DEN SENASTE anmälan har det varit tyst och polisen har inte lyckats hitta blottaren. Och i dagsläget finns det inga brännande tips för polisen att gå vidare med.

Suzanne Redenfors uppmanar allmänhete­n att vara fortsatt uppmärksam och tipsa om de ser något misstänkt. Polisen har tidigare sagt att man kan ta en bild om man upptäcker något som inte stämmer och ringa 114 14.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden