Hallands Nyheter

Varbergskä­ndisarna visar upp sina danssteg

- REBECKA KVINT 010-471 53 69 rebecka.kvint@hn.se

Ett kommunalrå­d, en bloggare och en krögare – det är några av de Varbergspr­ofiler som ska tävla i dans på Varbergs största after work.

Varbergs största after work arrangeras av NW Event och hålls i år för fjärde gången. Den 10 november är datumet som gäller och i år kommer festen att kretsa kring en danstävlin­g inspirerad av Tv4-programmet ”Let’s dance”.

DANSARE FRÅN Varbergs Sportdansk­lubb agerar danspartne­rs. Bland deltagarna märks kommunalrå­det Anncharlot­te Stenkil (M), bloggaren Kristin ”Krickelin” Lagerqvist och krögaren Peter Gustavsson. Han får svänga de lurviga på kända marker för festen hålls på Societén.

Danslärarn­a Malin och David Watson, som bland annat kunnat ses på ”Let’s dance ”och i ”Go’kväll” på SVT, håller i trådarna för danstävlin­gen.

Niclas Wilhelmsso­n på NW Event har haft idén om ett danstema i flera år och nu när det blir av hoppas han på en trevlig kväll. Var det svårt att få folk att ställa upp?

– Nej, faktiskt inte. Det är jättekul. De är väldigt taggade. En del tar det lite med en klackspark och en del tar det mer seriöst. Hur är det ställt med dina

– Jag gillar att dansa men jag har aldrig tävlat eller så. Eller förresten – jag har faktiskt vunnit en buggtävlin­g en gång, när jag gick i skolan.

 ?? Bild: EVA-LENA JOHNSSON ?? Kristin Krickelin Lagerqvist och Sven Hämberg ska dansa på Varbergs största after work. Dansar gör även kommunstyr­elsens ordförande, Ann-charlotte Stenkil (M).
Bild: EVA-LENA JOHNSSON Kristin Krickelin Lagerqvist och Sven Hämberg ska dansa på Varbergs största after work. Dansar gör även kommunstyr­elsens ordförande, Ann-charlotte Stenkil (M).
 ??  ??
 ??  ?? SKA DANSA.
SKA DANSA.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden