Hallands Nyheter

BKF Falkenberg spräckte vinstnolla­n

- MATTIAS NILSSON 010-471 53 42 mattias.nilsson@hn.se

Äntligen har Falkenberg­s suddat ut nollan i vinstkolum­nen. Det blev en dubbelsege­r i helgen.

FALKENBERG BODEN

(4-1, 2-3, 4-1, 3-2)

FALKENBERG STUREBY

(

13 7

först var det Boden BS som besegrades.

– Vi fick en bra start. Sedan började Boden gneta på och närma sig, men vi höll undan bra. Det var väldigt tajt på slutet, sa Mikael Olsson och fortsatte:

– Det var bara ett par pinnar dit på borden som skiljde. Det var jämnt in på slutrutorn­a, där vi för en gångs skull var starka. Det har vi inte varit tidigare.

Det var samtidigt Falkenberg­s första vinst den här säsongen.

– Vi har ju haft ett tufft program men skulle ju kanske tagit någon poäng på den där Värmlands.-resan, men nu ser det trevligare ut.

Sist men inte minst vann Falkenberg över Stureby. 4-1-ledningen i första byggde man vidare på men framför allt var vändningen i tredje delserien imponerand­e.

– De öppnade och ledde med 5-0, men vi vände och vann med 3-2, sa Mikael Olsson som inte ville lyfta fram någon enskild spelare den här gången.

– Nej, alla gjorde ett kanonjobb. Det var go inställnin­g inför båda matcherna. Nu är det två helgers uppehåll sen en dubbel i Skåne och sammandrag i Västerås så det är ett tufft program vi har innan nyår.

”Vi har ju haft ett tufft program men skulle ju kanske tagit någon poäng på den där Värmlands.-resan, men nu ser det trevligare ut”

MIKAEL OLSSON

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden