Hallands Nyheter

Arvidsson på väg till Kalmar

- ANDERS FLINK 010-471 52 44 anders.flink@hn.se

Bois assisteran­de tränare Torbjörn Arvidsson är på väg hem, efter trettio år. Tanken är att ha ska bli en tränardel i Kalmar FF:S ungdomsorg­anisation.

– Ingenting är klart, men KFF vill och jag är sugen, säger Torbjörn. Nu ska det bara knytas ihop.

Torbjörn är född i Smålandsme­tropolen och började sin karriär i Kalmar FF. Det blev två år i A-laget innan flytten gick till Halmstads BK.

– Jag har ett cupguld med KFF och fick uppleva spela i Cupvinnarc­upen. Nickade in segermålet när vi vann vår hemmamatch mot Sporting Lissabon.

KALMAR, HALMSTAD OCH de senaste åren Varberg. Måste det vara kusten?

– Helst åtminstone närheten till vatten, säger Torbjörn, som tycker sig se tillbaka på en berikande period i Varbergs Bois.

– Nu gäller det för föreningen att inte tappa styrfart. Det var oerhört viktigt att vi klarade kontraktet. Nu måste man fortsätta ut utvecklas, på alla plan. I ledarstabe­n, inom ungdomsfot­bollen och förstås med A-laget.

– Men jag tycker att Bois har något bra på gång.

Något kontrakt är alltså inte klart för Torbjörn Arvidsson med Kalmar FF.

– Man har ju en del annat att stå i, andra beslut som är viktigare, säger Torbjörn. Det är väl ett femtontal A-lagsspelar­e vars kontrakt går ut. Och sen ska väl ledarstabe­n spikas. Har du börjat leta bostad i Kalmar?

– Nej, om vi kommer överens så blir det pendling i första hand. Fast kanske inte varje dag, det är ju avsevärd längre än mellan Halmstad och Varberg.

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON ?? BYTER KUST. Bois assisteran­de tränare är på väg tillbaka till barndomsst­aden Kalmar
Bild: KRISTER ANDERSSON BYTER KUST. Bois assisteran­de tränare är på väg tillbaka till barndomsst­aden Kalmar

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden