Hallands Nyheter

Eklund kör ett år till med Falkenberg­s FF

- ANDERS FLINK 010-471 52 44 anders.flink@hn.se

Tränaren Hans Eklund har skrivit på för ytterligar­e ett år med Falkenberg­s FF. – Nu jobbar vi hårt med att få ihop rätt trupp till nästa säsong, säger han.

FFF har också gjort klart med Jonas Axeldal som assisteran­de tränare. Nu återstår slutdiskus­sioner med Tobias Tuvesson och Björn Nordberg.

Klubben vill gärna att tränarkvar­tetten blir intakt. Men den stora spelartrup­pen vill man banta.

Samtidigt som det behövs förstärkni­ngar, inte minst med mittfältar­e.

På tisdagen meddelades det också att trotjänare­n Daniel Johansson slutar och att Richard Donkor inte får förnyat kontrakt.

FFF HAR HAFT tre provspelar­e så här långt; Alexander Johansson från Ullared, Isak Petersson från Halmia och Husein Aly från Enskede.

– Alla tre har visat kvaliteter på olika sätt, säger Hasse Eklund. Isak och Husein har tränat klart, Alexander kommer att vara med även på torsdag.

– Kanske kan det bli någon provspelar­e till. Bantning av spelartrup­pen, men inte av tränardito­n?

– Falkenberg­s FF har inte de ekonomiska musklerna att köpa sig spelare av allsvenskt snitt. Men HÅKAN NILSSON om vi har en vass tränarstab, så kan det vara nog så betydelsef­ullt för att locka till sig talanger, menar Håkan Nilsson.

”Vi har planer påatt lyfta upp någon eller några spelare från vårt Tipselit-lag.”

–DESSUTOM HAR VI planer på att lyfta upp någon eller några spelare från vårt Tipselit-lag, påpekar Nilsson.

Det återstår bara en knapp vecka innan eftersäson­gsträninge­n är över. Den 21 november har hela gänget semester i en dryg månad. Vad ska tränare Eklund göra under ledigheten?

– Det blir en sväng till Frankrike för att spela golf (handicap 11) och sedan två veckor i Thailand, avslöjar Hasse om sina semesterpl­aner.

FFF:S sportchef

 ?? Bild: PETTER ARVIDSON ?? FORTSÄTTER BASA. Hasse Eklund har skrivit på för ytterligar­e ett år som huvudträna­re för Falkenberg­s FF.
Bild: PETTER ARVIDSON FORTSÄTTER BASA. Hasse Eklund har skrivit på för ytterligar­e ett år som huvudträna­re för Falkenberg­s FF.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden