Hallands Nyheter

Lynn Carlsson har häng på toppen

- SIMON CARLSSON 010-471 53 27 simon.carlsson@hn.se

Efter första rundans två under par ligger Lynn Carlsson fint med på sin sista Europatour­tävling för säsongen. – Jag är väldigt nöjd med den här starten, säger Carlsson.

Helgens Europatour­tävling spelas på halvön Yalong Bay i sydöstra Kina. Ett riktigt turistpara­dis.

– Det ligger jättefint. Havet på ena sidan och golfbanan på den andra, de kallar det för ”Kinas Hawaii”, säger Lynn Carlsson.

Varbergsbö­rdiga Lynn Carlsson verkar trivas bra i värmen, två under par räcker till en delad 16:e plats efter första dagens spel.

– TVÅ UNDER par ska man aldrig klaga på. Banan är i bra skick och passar mig riktigt bra, säger hon.

Lynn Carlsson gick ut i andra boll, strax efter midnatt svensk tid och tio över sju lokal tid.

– Det var uppstignin­g klockan 04.00. Ibland känns det konstigt att ställ klockan så tidigt, men det är ju en vanesak, man ska ändå upp och göra sina rutiner inför tävling.

TILLSAMMAN­S MED Johanna Gustavsson är hon bästa svenska efter första dagens spel. Med två raka placeringa­r inom topp-30 har Lynn Carlsson hittat formen. Men trist nog är säsongen snart över. Läge att slå till ordentligt i helgen då?

– Absolut, jag har låga scorer i mig. Allt finns där, så det är bara att fortsätta med det jag gör, så får vi se hur långt det räcker.

 ?? Bild: GÖRAN SÖDERQVIST ?? TVÅ UNDER. Fyra birdies och två bogeys betyder två under par och slagläge inför helgen för Lynn Carlsson.
Bild: GÖRAN SÖDERQVIST TVÅ UNDER. Fyra birdies och två bogeys betyder två under par och slagläge inför helgen för Lynn Carlsson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden