Hallands Nyheter

Olofsson avgjorde på straff

- SIMON CARLSSON 010-471 53 27 simon.carlsson@hn.se

Efter en dramatisk avslutning på matchen kunde Warberg IBF avgöra i förlängnin­g. – Alla poäng är viktiga, även när man möter topplag, sa tränaren Jonathan Håkansson.

WARBERGS IBF RÖKE

(2–1, 0–2, 4–3, 1–0)

7 6

Efter två lite målsnålare perioder small det till ordentligt i den tredje. När Röke gjorde 6–5 med mindre än två minuter trodde nog de flesta att serietvåan skulle åka hem med tre poäng. Men inte hemmaspela­rna.

– Vi plockade målvakten direkt

”Röke är ett topplag och i min bok är vi det bättre laget i dag”

JONATHAN HÅKANSSON

efter 5–6 för att gå för kvittering­en. Killarna har fått bra självförtr­oende, att vända matcher ger mycket, sa Jonathan Håkansson.

Casper Olofsson kvitterade bara 20 sekunder efter ledningsmå­let. Samme Olofsson var också den som klev fram i förlängnin­gen.

– Vi skapade ett gäng bra chanser i sudden innan vi får en straff som Casper sätter, sa Håkansson.

Hemmaträna­ren var nöjd med matchen, även om mittenperi­oden var lite svagare.

– Röke är ett topplag och i min bok är vi det bättre laget i dag. Vi vet om att när vi är bra så är vi riktigt bra, men det pendlar mycket med unga spelare.