Hallands Nyheter

Landeskog målskytt direkt i sin comeback

-

Gabriel Landeskog gjorde mål direkt när han var tillbaka på isen efter sin fyra matcher långa avstängnin­g i NHL. Men det räckte inte för Colorado, som radar upp förluster.

– Det känns bra att vara tillbaka och att få en möjlighet att göra mål, säger Colorados svenske lagkapten, enligt AP.

Tampa Bay Lightning tog sin tredje raka seger i Nhl-ishockeyn när laget slog Colorado. Efter första perioden stod det 2–2, men därefter drog Tampa Bay ifrån till 5–2.

– DET ÄR fyra förluster i rad. Vi måste hitta ett sätt att ta oss ur det här, säger Landeskog, som stod för det första av Colorados mål, under matchens andra minut.

”Fyra förluster i rad. Vi måste hitta ett sätt att ta oss ur det här.”

GABRIEL LANDESKOG

Landeskog var tillbaka efter en fyra matcher lång avstängnin­g för crosscheck­ing mot Calgaryspe­laren Matthew Tkachuk i en match den 25 november. Under avstängnin­gen förlorade han drygt en miljon svenska kronor i utebliven lön.

ETT LAG SOM har bättre flyt i spelet är Pittsburgh. Efter seger mot New York Islanders, med 4–3 efter förlängnin­g, har den regerande Stanley Cupmästare­n vunnit fem av de sex senaste matcherna.

Pittsburgh­s Carl Hagelin noterades för en assist. Lagkamrate­n Matt Hunwick avgjorde matchen, en och en halv minut in i förlängnin­gen.