Hallands Nyheter

Tappade ledningar

BORDTENNIS: PINGISLIGA­N

-

FALKENBERG SÖDERHAMN 1 4

Just Franzén var den som var allra närmst en seger. Med ledning 2–1 i set och 9–5 i det fjärde mot Viktor Brodd såg han ut att kvittera lagmatchen.

Men då tappade han sex raka bollar.

– Det är några ”flottiga” bollar emot och det kan man inte bortse ifrån, sa Franzén och syftade nog framförall­t på den ”kixade” boll som Brodd fick in raka vägen till nio lika. Skiljeset försvann sedan av bara farten.

– VI HAR MÖTTS ganska mycket och han är väl ingen favoritspe­lare, han är duktig och håller in mycket på bordet, sa Franzén och fortsatte:

– Jag har haft flera jämna matcher emot mig och de sista fyra matcherna har varit väldigt jämna, tre har varit femsetare.

Falkenberg såg ut att gå mot minst en poäng när två ledningar försvann till förluster. – Just nu är det tomt i huvudet, sa Alexander Franzén.

SAMTIDIGT VAR PADASAK Taniviriya­vechakul även han bara två bollar från att vinna sin match med 3–1 mot Söderhamns kines Yan Minghui. Men han tappade det fjärde setet och var sedan chanslös i skilje.

– Padasak sätter några fantastisk­a bollar och då blir han lite arrogant i spelet och slutar nästan ta jobbet, som att han tror att det ska lösa sig ändå, sa Falkenberg­s tränare Erik Åhman.

Padasak var annars den ende FBTK:ARE som fick med sig en se-

 ??  ?? HADE GREPPET. Alexander Franzén hade Viktor Brodd i säcken men glömde knyta snöret.
HADE GREPPET. Alexander Franzén hade Viktor Brodd i säcken men glömde knyta snöret.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden