Hallands Nyheter

Fällde FBTK

- SIMON CARLSSON 010-471 53 27 simon.carlsson@hn.se

ger via tre raka set mot Simon Berglund. Alexander Franzén pressade Yan Minghui men föll med 1–3.

– Det var första gången jag såg honom, det var en okej match med små marginaler. Han har några bollar i sista set som är jobbiga att få emot sig, sa Franzén som bland annat fick tre raka nätrullare emot sig i mitten av fjärde set.

ERIK ÅHMAN VALDE dessutom att matcha Carlos Caballero Cuellar som tredje man i stället för Guillermo Martinez. Han ställdes mot Viktor Brodd i sin match.

– Svårt att möta Brodd i första, det hade vi kanske inte väntat oss tränare, FBTK men det hade varit tufft oavsett vem han hade fått möta, sa Åhman.

Martinez byttes in till den sista matchen, men hann bara spela tre bollar mot Simon Berglund innan lagmatchen var avgjord.

”Padasak sätter några fantastisk­a bollar och då blir han lite arrogant i spelet och slutar nästan ta jobbet, som att han tror att det ska lösa sig ändå”

FÖRLUSTEN INNEBÄR ATT Falkenberg ligger kvar på jumboplats­en under juluppehål­let, på samma poäng som Kävlinge men med sämre matchkvot.

– Jag tycker att vi spelar okej, men vi har mycket marginaler emot oss. Men vi får aldrig sluta tro på oss själva, vi får bita ihop.

ERIK ÅHMAN

 ?? Bild: ROBERT BOMAN/ARKIV ??
Bild: ROBERT BOMAN/ARKIV

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden