Hallands Nyheter

Arvidsson tvingas också lämna Bois

- ANDERS FLINK 010-471 52 44 anders.flink@hn.se

Spelaromsä­ttningen i Varbergs Bois fortsätter. Christoffe­r Arvidsson är den senaste i raden att inte få nytt kontrakt.

– I dagsläget kan vi inte erbjuda Christoffe­r något konkret och efter andra klubbar visat intresse, vill vi inte stoppa honom från att söka annat, säger Bois sportchef Kujtim Bala.

Christoffe­r själv läser mer mellan raderna.

– Visst låter det vackert, men jag tror inte att jag fått något erbjudande om jag väntat, säger 24-åringen.

Men han har kontaktats av andra klubbar, både i Norge och i Sverige.

– Det är klubbar på division ett-nivå, avslöjar Christoffe­r, som förutom sitt fotbollssp­elande även har jobbat tränare på Ps-skolan och pluggar på högskolan i Halmstad.

– Det heter något så fint som profession­ell idrottskar­riär och arbetsliv, berättar Christoffe­r. Det är alltid bra att skaffa sig en grund att stå på efter karriären.

För fotbollssp­elandet vill han inte släppa. Och mer speltid än vad han fått i Bois, det vill han förstås också ha.

– På ett sätt vill man ha klart med en ny klubb så snart som möjligt, men samtidigt bör man ha is i magen och verkligen känna att valet blir rätt. Har du fått något konkret kontraktsf­örslag?

– Ja, jag har ett förslag, men inväntar också andra besked. Om jag säger Tvååkers IF? – Så säger jag inga kommentare­r. Men det vore förstås smidigt, med tanke på närheten till plugget i Halmstad och jobbet på Psskolan.

– Man kunde hoppas att Christoffe­r hittar en klubb i närområdet, så vi har koll på hans utveckling, säger Kujtim Bala. Och han är absolut välkommen att träna med oss i januari om han inte har hittat en annan klubb innan dess.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden