Hallands Nyheter

Ordet är fritt.

Bygg ett äventyrsba­d i Varberg, föreslår en badsugen elev som också har förslag för finansieri­ngen.

- Badsugen elev

VARBERG. Jag vill att ett äventyrsba­d ska byggas här i Varberg. Nästan alla mina kompisar gillar att bada och ännu mer om det är på ett äventyrsba­d.

DET NÄRMASTE äventyrsba­det just nu är antingen Halmstads badhus eller Mölndals badhus. En enkel resa till Halmstad eller Mölndal kostar över 35 kronor och det innebär att det kostar 70 kronor för att åka fram och tillbaka som billigast. Skulle det inte vara skönt att slippa att betala 70 kronor extra bara för att kunna få åka till ett extra roligt badställe?

DU KANSKE TÄNKER att vi barn inte behöver en bättre simhall, att den som vi har får duga? Men näst intill alla barn hade velat ha en bättre simhall med äventyrsba­d! Om du inte tror på det så kan du fråga ditt barn eller om du inte har något så kan du fråga någon kompis barn.

Jag vet att det kommer att kosta miljoner men mitt förslag är att uppmuntra företag och privatpers­oner att sponsra och som tack skulle de som sponsrade få sätta upp reklamskyl­tar i simhallen.

Skulle det inte vara skönt att slippa betala 70 kronor extra bara för att kunna få åka till ett extra roligt badställe?

DU KANSKE OCKSÅ tänker att det inte finns någon plats här i Varberg men jag har ett förslag, jag tycker att man skulle kunna bygga om Håstens simhall till ett äventyrsba­d. Så snälla, bygg ett äventyrsba­d här i Varberg.

 ?? Bild: JULIAN STRATENSCH­ULTE ?? ÄVENTYR. Nästan alla mina kompisar gillar att bada och ännu mer om det är på ett äventyrsba­d.
Bild: JULIAN STRATENSCH­ULTE ÄVENTYR. Nästan alla mina kompisar gillar att bada och ännu mer om det är på ett äventyrsba­d.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden