Hallands Nyheter

”Det är ett jättestort problem”

FOTBOLL: SUPERETTAN Klockan tickar snabbt för Gabriel Altemark Vanneryr som för samtal med andra klubbar utöver Varbergs Bois. – Det är klubbar på superettan­nivå, lägre är inte aktuellt, säger ”Gabbe”.

- SIMON CARLSSON 010-471 53 27 simon.carlsson@hn.se

Varbergs Bois har öppet varit tydliga med att klubben vill ha kvar Gabriel Altemark Vanneryr till nästa säsong. Frågan är om känslorna är besvarade?

– Fotboll ska jag i alla fall spela, men var är i skrivande stund osäkert, säger han.

HN KUNDE I förra veckan berätta om att Varbergs Bois kommer ha sina träningar på eftermidda­gen under 2018. Något som ställer till det ordentligt för ”Gabbe” som till vardags är polis.

Det är ett jättestort problem med förutsättn­ingarna runt om och det är inget som man löser i en handvändni­ng, säger han och fortsätter.

– Jag måste se över vilka alternativ jag har, men i skrivande stund har jag inte nått ända fram med någon klubb, inte med Bois heller.

HAN BERÄTTAR ATT det finns kontakt med andra klubbar på superettan­nivå men vill inte namnge någon klubb. Enligt uppgifter till HN finns Altemark Vanneryr med på Örgrytes lista över tänkbara anfallsför­stärkninga­r.

– Jag behöver ha allting klart rätt så snart. Jag behöver få allt klart med jobbet om det blir några stora förändring­ar. Hur snart behöver allt vara klart?

– Så fort som möjligt och helst innan året är slut, avslutar ”Gabbe”

”Det är ett jättestort problem med förutsättn­ingarna runt om och det är inget som man löser i en handvändni­ng.”

GABRIEL ALTEMARK VANNERYR

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON ?? Beslutet lär komma inom kort från Gabriel Altemark Vanneryr.
Bild: KRISTER ANDERSSON Beslutet lär komma inom kort från Gabriel Altemark Vanneryr.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden