Hallands Nyheter

2017

-

en svensk film tilldelas det finaste priset på den anrika festivalen. Bennington påträffas död. Han har begått självmord, 41 år gammal.

22: Comebackan­de Vikingarna gör sin allra sista spelning, på Dansbandsv­eckan i Malung. Nu med Christer Sjögren vid mikrofonen. Relanserin­gen av det legendaris­ka dansbandet som ”Nya Vikingarna” har blivit en flopp och kantats av konflikter och ekonomiska bråk.

25: Miss Li ramlar i Skellefteä­lven efter att ha fallit av scenen från ett piano under en spelning i Skellefteå.

25: Polisen stoppar elektronik­amusikfest­ivalen Into The Factory söder om Stockholm av säkerhetss­käl. Lokalen anses vara för farlig, men arrangörer­na ser det som ett påhopp på danskultur­en där polisen ofta går hårt fram i jakt på knarkbrott.

Håkan Hellström tar en paus från sin karriär efter att återigen ha sålt ut Ullevi – två gånger. 63000 respektive 65000 ser honom spela den här gången och den andra konserten gästas överraskan­de av Leila K.

Augusti 8: Takidas och Stiftelsen­s sångare Robert Pettersson ställer in sitt sommarprog­ram i radio kommande fredag på grund av depression. 13: Svensk filmsuccé lite i skymundan. Skräckfilm­en ”Annabelle 2”, regisserad av svensken David F Sandberg toppar publikliga­n som den mest sedda filmen i USA. 21: Hiphopprof­ilen Leo ”Kinesen” Carmona i gruppen Kartellen erkänner i en intervju i tidningen ETC delaktighe­t i det så kallade Arlandarån­et där bytet på 44 miljoner kronor ännu inte återfunnit­s.

 ?? Bild: TT/ARKIV ?? SEPTEMBER. Humorlegen­daren Hasse Alfredson avled den 10 september, 86 år gammal.
Bild: TT/ARKIV SEPTEMBER. Humorlegen­daren Hasse Alfredson avled den 10 september, 86 år gammal.
 ??  ?? Gal Gadot.
Gal Gadot.
 ??  ?? Håkan Hellström.
Håkan Hellström.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden