Hallands Nyheter

Nyström: ”Vi har väl mejlat”

- MATTIAS NILSSON 010-471 53 42 mattias.nilsson@hn.se

Peter Nyström har vilat upp sig i Thailand. Men svävar i ovisshet om framtiden.

Det är årets första dag och Peter Nyström kikar på Premier League i tv-soffan. Han har varit hemma i Sverige i två dagar och bland annat firat nyår.

– Det blev lugnt i går, det blir så när man har barn. Det är inte som förr i tiden, säger Peter Nyström som varit på långsemest­er i Thailand med familjen och laddat batteriern­a.

Under tiden har det hänt en del i Bois.

– Jag har följt det absolut, det har jag koll på. Jag har pratat med gamla lagkamrate­r och så. Man vet inte mer än det man läst. Det är ju tråkigt att många försvinner, som gjort det bra i några år. Men det kanske blir bra med något nytt också, det vet man inte. Har du haft kontakt med Kujtim Bala medan du varit utomlands?

– Vi har väl mejlat till varandra. Jag har inte fått något kontraktsf­örslag, men vi får se. Vi har pratat om att vi ska träffas och det blir nog ganska snart. Sedan får vi se vad det mynnar ut i. Du har tänkt spela fotboll i alla fall?

– Ja, det har jag absolut tänkt. jag har spelat fotboll så länge och skulle gärna fortsätta om det fungerar med familjen, annars får jag göra något annat. Det är inte mer med det, säger Nyström som parallellt med fotbollska­rriären varit Personal Trainer.

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON ?? Peter Nyström har haft mejlkontak­t med Bois sportchef Kujtim Bala under sin semester i Thailand.
Bild: KRISTER ANDERSSON Peter Nyström har haft mejlkontak­t med Bois sportchef Kujtim Bala under sin semester i Thailand.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden