Hallands Nyheter

Grattis Lars

-

Lars Johansson i Espevik fyller 80 år 8 januari. Lars som är född och uppvuxen i Borås har under sitt yrkesliv arbetat dels med transporte­r, dels inom pappersind­ustrin.

1954-1964 arbetade Lars på SJ, därefter var han egen företagare i pappersind­ustribrans­chen i 20 år innan han gick över till transports­ektorn och arbetade som transportl­edare. 1986-1988 var han terminalch­ef på ASG. De sista åren före pensioneri­ngen arbetade han som transportl­edare på Fristads Express.

Lars har genom åren varit engagerad inom idrotten. Främst har det handlat om handboll och fotboll. Bland annat har han efter att först ha varit aktiv spelare i IFK Borås, varit handbollst­ränare i IFK Borås, Ymer IK, Borås HK och Rydboholms SK. Fortfarand­e är han medlem i den sistnämnda klubben. Där var han dessutom aktiv spelare i fotboll för att efter sin aktiva spelarkarr­iär vara målvaktstr­änare i 20 år.

Lars familj består av hustrun Berit, döttrarna Ulrika och Ingela och barnbarnet Hugo. Stort tack till Isabell, Carina och Eva på förlossnin­gen, Varbergs sjukhus. Ni var ett fantastisk­t stöd när vi födde vår lilla dotter 20/12. Uppvaktnin­g undanbedes Glommen

All eventuell uppvaktnin­g undanbedes vänligen.

Varberg, Lindhovs Gård

Uppvaktnin­g undanbedes vänligen

Skrea

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden