Hallands Nyheter

PREMIÄR.

Årets revy ”Hittepå” utmanar Grotesco tycker HN:S recensent på sida 30. Se även alla mingelbild­er från premiärkvä­llen.

- LENA LYXELL 010-471 52 68 lena.lyxell@hn.se

Äkta gala, äkta glitter, äkta glädje och äkta igenkännin­g. Allt var på riktigt när det var dags för revypremiä­r för årets upplaga av Falkenberg­ssrevyn.

Årets revy har fått namnet ”Hittepå” som syftar på att många fejkade nyheter strömmar förbi oss numera. En nyhet för dagen, som dock inte var fejkad, var att Olivia Schough, landslagsa­nfallare i fotboll, flyttar till Göteborg, där hon spelade mellan 2009 och 2013.

– Jag kände att jag behövde något nytt och Göteborg har något bra på gång, förklarade Oliva som gick på revypremiä­r för att se bland andra pappa Bertil Schough. Hon hade sällskap av bland andra sina tre systrar och landslagss­pelaren Caroline Seger.

Många falkenberg­are fyllde foajén med ett förväntans­fullt sorl innan det var dags att ta plats för att bland annat se Linnea Lexfors göra debut i Falkenberg. Hon har tidigare spelat tillsamman­s med Eva Rydberg på Fredriksda­lsteatern i Helsingbor­g.

 ?? Bild: JONATAN BYLARS ?? ÅRSKAVALKA­D. ”Vad fan fåår jag för pengarna?” sjunger Andreas Sköld som Leif Östling i årets Falkenberg­srevy, flankerad av Lena Petersson och Linnea Lexfors.
Bild: JONATAN BYLARS ÅRSKAVALKA­D. ”Vad fan fåår jag för pengarna?” sjunger Andreas Sköld som Leif Östling i årets Falkenberg­srevy, flankerad av Lena Petersson och Linnea Lexfors.
 ??  ?? SYSTRARNA SCHOUGH. Lydia, Matilda, Lovisa och Olivia gick på premiär för att se bland andra pappa Bertil på scenen
SYSTRARNA SCHOUGH. Lydia, Matilda, Lovisa och Olivia gick på premiär för att se bland andra pappa Bertil på scenen

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden