Hallands Nyheter

Götesson allt närmare FFF

- SIMON CARLSSON 010-471 53 27 simon.carlsson@hn.se

Viktor Götesson ser ut att bli kvar i Falkenberg­s FF. – Vi har träffats och det är ett ömsesidigt intresse, säger sportchef Håkan Nilsson.

Nu är det upp till Elfsborg att bestämma hur det blir. Efter sitt lyckade möte med Viktor Götesso sökte Håkan Nilsson i går sportchefe­n Stefan Andréasson och de hade ett kort samtal.

– Vi vet inte hur de tänker, om det blir aktuellt med ett lån igen, eller om de vill sälja honom eftersom han bara har ett år kvar på kontraktet, säger Håkan.

Det handlar till slut alltså om pengar.

NÄR FFF-SPELARNA SPRANG ut på konstgräse­t för årets första träning var det fem spelare ur A-truppen som inte fanns med. En av dem på grund av skada, mittfältar­en Dominic Chatto.

– Han har skrapat ur sitt ena knä och ska även skrapa ur det andra. Han blir borta i 6–8 veckor och vår förhoppnin­g är att han finns med på gräs under träningslä­gret i mars.

Redan under förra säsongen hade Chatto problem med smärtor i knäna.

– Jag är ingen läkare och vill egentligen inte uttala mig så mycket, men som jag förstått det handlar det om ett enkelt ingrepp, säger Nilsson.

ENOCK KWAKWA SAKNADES också han, liksom förra året har det strulat för ghananen vid resan tillbaka till Sverige.

– Jag fick ett sms där det stod ”flight cancelled”, men det ska inte vara några andra problem, säger Nilsson.

Dessutom saknades Erik Pärson, John Björkengre­n och nyuppflytt­ade Rasmus Larsson som alla tre, fast på var sina håll, inte hunnit komma hem från semestrand­e i Thailand.

En som däremot fanns med på träningen trots att han ännu inte skrivit på något nytt kontrakt var högerbacke­n Mahmut Özen.

– Vi ska nog sitta ner redan i eftermidda­g, jag tror det kommer att lösa sig väldigt snart, säger Håkan Nilsson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden