Hallands Nyheter

Nu skrattar man med – inte åt

Snart släpps den nionde säsongen av en av kanal 5:s mest populära serier genom tiderna; Ullared. Vd Boris Lennerhov tycker den här säsongen hör till en av de bästa.

- CAROLIN GADALLAH carolin.gadallah@hn.se

Trots ett händelseri­kt år på Gekås med ombyggnati­oner och byte av vd så lunkar den kommande säsongen på som vanligt. Tittaren kommer få bekanta sig med både nya och gamla karaktärer.

– Allt är nytt fast ändå inte nytt. Det bygger ju väldigt mycket på karaktärer­na som sticker ut. Det är de som håller den röda tråden, säger Boris Lennerhov. Händer något speciellt den här säsongen?

– För några år sedan så tycker jag att det kändes som att man skrattade åt de medverkand­e istället för med och det tycker jag inte alls om.

– Det kan vara så att man förstärkt egenheter så att de medverkand­e blir till åtlöje. Till exempel med fördröjnin­gar och att klippa det så att det folk säger inte stämmer med hela sammanhang­et. Den här säsongen är det betydligt

bättre och mest skratta med.

Varför ska folk kolla på ännu en säsong av Ullared?

– Det är egentligen karaktärer­na som Ola-conny, Morgan, Kjell och Ros-marie som man vill se. Man kanske älskar eller inte tycker om dem alls men man vill ändå följa dem.

– Jag tänkte ju själv en gång i tiden när vi drog i gång det här och vad gäller Morgan som inte säger så mycket. Då tänkte jag hur vi skulle kunna spela in hela sju program men nu är det 65 program och Morgan är så folkkär.

Märks bytet av Gekås vd av i serien?

–Nej, det blev ju lite konstigt för programmet spelas in på sommaren. Så det är min företrädar­e som är med då naturligtv­is. Men produktion­sbolaget frågade vad de ville att vi skulle göra åt det och jag svarade ”ingenting”. Pratas det om någon tionde säsong?

– Ja, det beror helt enkelt på om tittarna tycker om att se på säsong nio. Det skulle vara kul om det blev en tionde för då har vi byggt färdigt och då är det kul att visa upp det.

”Betydligt bättre och mest skratta med.”

BORIS LENNERHOV, vd

Fotnot: Programmet har säsongspre­miär på kanal 5 den 16 januari klockan 20.00.

 ??  ?? NYTT MEN ÄNDÅ INTE. Boris Lennerhov tycker att den nya säsongen sticker ut från några av de föregående.
NYTT MEN ÄNDÅ INTE. Boris Lennerhov tycker att den nya säsongen sticker ut från några av de föregående.
 ?? Bild: MAGNUS SELANDER/KANAL 5 ??
Bild: MAGNUS SELANDER/KANAL 5
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden