Hallands Nyheter

Hn-sporten blir ännu mer digital i vår livebevakn­ing

-

Hallands Nyheters sportredak­tion satsar ännu hårdare på livebevakn­ing 2018. Med direktsänd­a matcher och evenemang i webb-tv, och live-bevakning i text och bild. Lägg därtill ett samarbete med en lokal fotbollspo­d!

Ni har väl inte missat att vi på Hallands Nyheters sportredak­tion gett prenumeran­ter ännu större mervärde genom vår livebevakn­ing i rörlig bild redan.

Det började på allvar under hösten då vi direktsänd­e flera fotbollsma­tcher i herrarnas division 2 och damernas Elitettan. Intresset för att se matcherna var glädjande stort och vi ville mer.

Inomhusidr­otterna handboll, volleyboll, innebandy och bordtennis var nästa steg och dem har ni kunnat se under hösten. Det kommer mera 2018. Vi håller just nu på att lägga de tre första månadernas sändningar, men kan redan med största säkerhet utlova träningsma­tcher i fotboll med Falkenberg­s FF och Varbergs Bois. Förhoppnin­gsvis också på bortaplan.

Och när inomhusidr­otterna går mot sina spännande slut kommer vi att vara där med våra kameror och kommentato­rer.

Det är ett stort steg för oss som började att skriva sport på skrivmaski­n. Men det är ett viktigt steg och det vi erbjuder är mervärde för er som prenumerer­ar.

Vi kommer såklart fortsätta att text-live-rapportera våra Superettan­lag under säsongen.

Men det blir mer text-live!

GENOM ATT NU ha ett eget sportkonto, @hnsporten, på Twitter och Instagram kommer vi lättare att kunna förmedla livenyhete­r till er läsare. Vi kommer att försöka ge er ögonblicks­bilder från de flesta arrangeman­g vi är på. Så vill ni följa med i den lokala idrotten är det läge att hänga med oss på sociala medier. Ni kommer inte att ångra er.

Och dessutom får ni en inblick bakom kulisserna i vår vardag. Få reda på vad vi gör och hur vi tänker. Det vore roligt med ett levande samtal med er som hänger med oss!

Med start nästa vecka kommer ni också att kunna klicka in på fotbollspo­dden ”Bollsnack” på hn.se.

Bollsnack är en nystartad podd som görs av André Johansson och Martin Birgersson. Två killar som brinner för lokalfotbo­llen. De gör intervjuer och analyserar den halländska fotbollen från Superettan ner till lägsta serien för både damer och herrar. Underhålla­nde och kunnigt. Det är så vi vill vara. Så välkomna till 2018, där ettor och nollor inte bara är matchtresu­ltat.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden