Hallands Nyheter

VARBERG.

Erik Diding tar nu över driften på hotell Gästis och Havanna från pappa Lasse Diding.

-

Erik Diding tar över driften på Havanna och Gästis, tillsamman­s med Marcus Karlsson och Daniel Ehn. ”Nu är det vi som får ligga sömnlösa på nätterna.”

Ett generation­sskifte har ägt rum på de båda hotellen Havanna och Gästis i Varberg. Erik Diding säger skämtsamt att han nog har blundat lite för den här dagen, men ändå alltid vetat att den skulle komma.

Nu är den här och för Eriks del innebär det att han står ensam vid rodret när pappa Lasse Diding nu bestämt sig för att lämna över.

Nåja, helt ensam är han inte. Vid sin sida har han tidigare kollegorna Marcus Karlsson och Daniel Ehn som var för sig har jobbat på hotellen i över 20 år.

Det är med andra ord en erfaren trio som tagit över driften.

ERIK DIDING TAR det hela med ro. Han har jobbat sida vid sida med sin pappa i hotellverk­samheten i över 30 år och vet vad det innebär att driva hotell.

– Det är ett ganska naturligt steg och jag ser egentligen ingen direkt skillnad i det dagliga arbete som jag hittills har utfört. Bortsett ifrån att det är vi som får ligga sömnlösa på nätterna nu i stället, säger han och skrattar.

ALLT PEKAR DOCK på att de nytillträd­da hotelldire­ktörerna kan fortsätta att sova gott om nätterna. Det har varit en bra höst med hög beläggning på hotellen och många gäster i restaurang­erna. Så bra att det egentligen inte gjorde något när man nyligen fick nej på

 ?? Bild: JONATAN BYLARS ?? FAR OCH SON. Lasse Diding lämnar över hotellen till sin son Erik Diding.
Bild: JONATAN BYLARS FAR OCH SON. Lasse Diding lämnar över hotellen till sin son Erik Diding.
 ??  ?? GENERATION­SSKIFTE. I över 30 år har Erik Diding arbetat sida vid sida med pappa Lasse.
GENERATION­SSKIFTE. I över 30 år har Erik Diding arbetat sida vid sida med pappa Lasse.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden