Hallands Nyheter

Sjukskrive­n

- MATTIAS NILSSON mattias.nilsson@hn.se 010-471 53 15

och inte kunnat sova på nätterna. Då kände jag att det hade gått för långt. När jag inte får sova så påverkar det ju mitt arbete i slutändan.

– Det hade varit svårt att vänta för jag tror inte jag hade kunnat plåga mig igenom den här säsongen, säger Hasse Eklund som nu tar sig fram med hjälp av kryckor.

– Hade du sett mig nu så hade du trott att jag var en 80-årig pensionär, säger Eklund och skrattar.

DE FÖRSTA VECKORNA är extra kritiska. Då får han inte ens köra bil.

– Vi får se om jag kan komma till Falkenberg på något annat sätt. Vi får komma på en kreativ lösning.

– Vi är ett bra tränarteam med två assisteran­de tränare (Tobias Tuvesson och Jonas Axeldal) samt målvaktstr­änare, och sjukgymnas­t som vi kommer köpa in lite mer timmar på nu.

– Jag har ju varit i FFF ett tag och fördelen är att alla vet hur vi ska jobba och hur jag vill ha det. Vi har redan lagt en sexveckors­planering och är förberedda på det viset.

När Hasse Eklund kan vara fit for fight igen, det vet han inte ens själv.

– Jag får ta det från dag till dag. Jag vågar inte säga någon tid, men min ambition är att vara tillbaka så fort som möjligt. Det är inte kul att gå här hemma. Det är inget jag strävar efter.

”Det hade varit svårt att vänta för jag tror inte jag hade kunnat plåga mig igenom den här säsongen”

HASSE EKLUND, TRÄNARE I FFF

HAN KÄNNER ATT förståelse­n från Falkenberg­s FF finns där.

– Visst de har anställt mig för att leda laget, men det kan hända saker på en arbetsplat­s och mår jag inte bra då blir det sämre kvalitet på jobbet.

 ?? Bild: PETER HOLGERSSON ?? sina höfter. Nu är han sjukskrive­n. Läkarna har sagt tre månader, men han vill tillbaka tidigare.
Bild: PETER HOLGERSSON sina höfter. Nu är han sjukskrive­n. Läkarna har sagt tre månader, men han vill tillbaka tidigare.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden