Hallands Nyheter

Håller med ”Luttrad pensionär!”

- FRÅN HN:S FACEBOOK

på ”Den höjda pensionen – ett hån” (20/1).

PENSION. Det är en skam att Socialdemo­kraterna ”skriker” och skryter om denna stora höjning av pensionern­a! Vet ni hur verklighet­en ser ut? Tror inte det! Med era höga löner och avtal!

Då kan jag få berätta: Jag är född på slutet av 40-talet, började som 15-åring arbeta inom handels heltid. Fick mitt första barn 32 år gammal och mitt andra vid 35 års ålder. Tog hand om våra barn medan min man arbetade och samtidigt drev en liten egen verksamhet. (Vi var en del på den tiden som tog hela familjeans­varet) Förra året var min pension efter skatt 6 816 kronor och nu blev den nya och stora höjningen 56 kronor. Ja, 56 kronor! 6 872 kronor från och med det nya året! Jag vet inte hur många debatter Magdalena Andersson, bland annat, har medverkat i och pratat om dessa höjningar av pensionern­a!

Driver dessa politiker med oss pensionäre­r eller? Jag bara frågar. Jag tror det!

Jag beklagar mig inte, men vill poängtera detta hyckleri.

Zack 49 Om artikeln ”Chefer leker med säkerheten”:

Morgan Boman: Inte förvånad ett dugg! Sammanhåll­en utryckning­sstyrka på minst fem man är ett måste så att alla är med i planeringe­n av insatsen på väg till brand - olycksplat­s!

Nils-eric Linde: Spara spara fattar ledningen att det är människor vi pratar om eller är det politiker som bestämmer?

Hans-arne Martinsson: Blir bestört när man läser detta ..... vad säger våra politiker ?

Göran Klintbom:

säkert.

Morgan Boman: Vinnare av sammanslag­ningen till räddningst­jänsten väst är helt klart Varberg. De politiker som drev igenom sammanslag­ningen tänkte bara på billigare räddningst­jänst och kunde inte ett skit om kommuninvå­narna säkerhet !!!! Pierre Söderström: Toppen på ett isberg !!!! Sune Satäng: Självklart slår cheferna i falkenberg ifrån sig, som alltid...

Om insändaren ”Tro inte på allat djurrättso­rganisatio­nerna delar”:

Johan Brorsson: Den som klagar borde skaffa sig erfarenhet från verklighet­en å läsa historiskt kring dessa ämnen innan man öppnar foderlucka­n å kritiserar svensk djurhållni­ng oavsett om de e jakt, jordbruk, cirkus, hästar mm. Andreas Tell: Mycket väl skrivet, det har gått i många fall alldeles för lång, då folk inte längre vågar utföra sina aktivitete­r!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden