Hallands Nyheter

Ed björnvilja

- LENA BERGLUND lena.berglund@hn.se 010-471 53 63

Ulf-björn Rönn med sin fru Cecilia och barnen Nils, 1,5 år, Viola, 7 år, och William, 9 år. det var mycket bättre än jag trodde. Jag gick på yinyoga och achtangayo­ga som är mer fysisk. Sedan dess har jag varit på en tiodagars tyst meditation på ett center i Ödeshög. Det var tufft, men jag fick en djupare kompetens om mig själv, en ny dimension. Jag tycker om att lära mig nya grejer och att utveckla mig.

ULF-BJÖRN HAR SEDAN han slutade som administra­tiv chef på studentkår­en 2005 arbetat som chef på olika företag. 2012 började han på Euromaster i Varberg. Innan hade familjen lämnat Varberg för att en kort period bo i Helsingbor­g. 2012 köpte de huset i Träslövslä­ge.

Förutom jobb, familj, orienterin­g, yoga och intresset för börsekonom­i och världsutve­ckling har Ulf-björn fått ett nytt intresse som tillsamman­s med Lchf-metoden fått honom att minska 35 kilo.

– Min fru planerade att springa maraton och jag tänkte att jag inte skulle vara sämre, så jag började också löpträna. Första loppet jag sprang var Båstad maraton 2014 och då kom jag sist (skratt). Nu har jag sprungit tre maraton och det går bättre. Envisheten tar mig framåt. Men mitt mål är att klara ett ultralopp. * Fyllde: 40 år 23 december * Bor: Träslövslä­ge * Gör: Ekonomi- och It-chef på Euromaster Sverige * Familj: Hustrun Cecilia och barnen William, 9 år, Viola, 7 år och Nils, 1,5 år * Intressen: Löpning, orienterin­g, yoga, ledarskap, IT, börsekonom­i kopplat till världsutve­cklingen och entreprenö­rskap * Övrigt: Var kassör i Lions Varberg 2006-2009, kvartersmä­stare i Varbergs hemvärnsko­mpani 2005-2008, Ledamot i Swedish University Computer Networks styrelse 2002-2004, många uppdrag inom studentkår­en från lokal till nationell nivå.

1963, blev det dubbelt blågult på segerpalle­n i Monte Carlo-rallyt. I damklassen vann Ewy Rosqvist, i herrklasse­n Erik Carlsson. På ”Monte Carlssons” begravning i London 2015 kördes för övrigt en replika av vinnarbile­n, en Saab 283. Det var Saabmuseet som skeppat över den som en hyllning till rallylegen­daren. * För 170 år sedan, 1848, hittade James W Marshall guld i Sutter’s Mill nära Sacramento i Kalifornie­n. Det blev upptakten till den stora guldrusche­n, som drog runt 300000 lycksökare till Kalifornie­n. *

 ??  ?? HELA FAMILJEN.
HELA FAMILJEN.
 ??  ??
 ??  ?? För 55 år sedan,
För 55 år sedan,
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden