Hallands Nyheter

I helgen går vi superlive på hn.se

-

I helgen kan ni mixa er Os-tittning med Hallands Nyheter många live-sändningar.

Jag är stolt över att kunna erbjuda inte mindre än fyra livesändni­ngar under den här helgen. En av dem kommer att bli extra intressant.

Vi sänder tillsamman­s med vår kollega TTELA Frillesås match mot Gripen Trollhätta­n på lördag eftermidda­g.

Så vill ni vara med när det kan skrivas halländsk idrottshis­toria så gör ni det med oss på Hallands Nyheter. Efter matchen kommer vår reporter Anders Flink att snacka med allt och alla. Och hans texter kan ni läsa på hn.se under lördagskvä­llen.

FESTEN SKULLE SÅKLART bli ännu mer underbar om Frillesås klarar det, men Hallands Nyheter levererar i både med och motgång.

Redan klockan 12.00 på lördagen kan ni svänga in på hn.se och följa Christophe­r Vallerius livetext-rapporteri­ng från Vinbergs IP när hemmalaget tar emot Falkenberg­s FF. Ska Vinberg sensations­vinna som Ullared gjorde senast?

Och så på eftermidda­gen får Frillesås konkurrens av Varbergs Bois första match i Svenska Cupen. Laget är i Göteborg och möter just Göteborg. Simon Carlsson är på plats och Henric Holmberg livetextra­pporterar.

OCH HENRIC ÄR också vår textrappor­tör dagen efter då Tvååker spelar sin första match i cupen, mot Örebro. Då är Christophe­r Vallerius på plats på Övrevi för att ge sin syn på matchen.

Ja, varför inte mixa Charlotte Kalla med lokal sport när den är som bäst.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden