Hallands Nyheter

Loppisfynd på motorbanan

LJUNGBY: ETT 30-TAL FÖRSÄLJARE PÅ PLATS

-

Barnkläder, vuxenplagg och skor i stora och små storlekar samsas på de 30 borden i klubblokal­en på motorbanan i Ljungby.

Det är inget snack om motorer och varvningst­ider när Emma Johansson och Sara Sjögestam drar i gång en loppis i de rymliga lokalerna precis innanför ingången till Falkenberg­s motorbana i Ljungby.

– Vi behövde en stor lokal som inte var jättedyr att hyra. Min familj hade släktträff här i somras och därför visste jag att lokalen gick att hyra, säger Emma Johansson. Hon bor i Ljungby. När hon såg Sara Sjögestams upprop på Facebook om att hon ville starta en loppis med barn- och vuxenkläde­r hörde Emma av sig till Sara som bor i Tvååker. Nu har de lärt känna varandra och har lyckats arrangera loppisen som lockat ett 30-tal säljare till Ljungby.

– Vem vet, det kanske kan bli fler loppisar, nu när vi har vanan inne och har lärt oss hur man gör, säger Sara Sjögestam.

De har marknadsfö­rt sin loppis på Facebook och i Hallands Nyheter och de har delat ut 1 500 flyers till boende i närheten.

– Läget här i Ljungby är bra. Det är ju nära både Falkenberg och Varberg, säger Sara Sjögestam.

BÅDE HON OCH EMMA har barn och de vet hur lätt det är att samla på sig plagg som inte används.

–Jag har köpt kläder till mina

 ??  ?? ARRANGÖRER. Sara Sjögestam från Tvååker och Emma Johansson från Ljungby arrangerad­e en loppis på motorbanan­i Ljungby i helgen. De plagg som inte blev sålda skänktes till välgörande ändamål.
ARRANGÖRER. Sara Sjögestam från Tvååker och Emma Johansson från Ljungby arrangerad­e en loppis på motorbanan­i Ljungby i helgen. De plagg som inte blev sålda skänktes till välgörande ändamål.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden