Hallands Nyheter

Ny tung förlust för Warberg IBF

- CHRISTOPHE­R VALLERIUS christophe­r.vallerius@hn.se

– Alla förluster är väl tunga på sitt sätt, speciellt i det läget vi befinner oss nu, sa tränare Jonathan Håkansson.

LAGAN WARBERG IBF

(2-0,2-0,6-3)

10 3

Nollade i två perioder och vid varje chans att komma in i matchen replikerad­e Lagan.

33 sekunder in i tredje perioden fick Adam Nilsson spräcka nollan för Warberg. Då hade man redan släppt fyra bollar bakom sig. Och Lagan svarade dessutom för 5–1 bara 20 sekunder senare.

– Vi får bra energi när vi gör första målet och sa i pausen att fyra mål i innebandy går att vända på. Men den energin dog ju också lite när de gör mål direkt efter, sa Jonathan Håkansson.

För även om han inte tyckte luften gick ur Warberg helt den gången medger han att det kändes riktigt tungt när Lagan slog in 7–2.

– De gör ett diagonalsp­el och smäller upp en boll i krysset på volley. Då kände man bara att det var deras dag i dag. Vad är det som Lagan gör bättre än er den här matchen?

– Dels är de tunga att möta och dels har de ett väldigt bra försvarssp­el. När vi väl får skott på mål så har de dessutom lite tur med sina räddningar och det blir väldigt jobbigt när vi inte får hål på dem, sa Jonathan Håkansson och fortsätter:

– Jag tycker inte att vårt försvarssp­el är speciellt dåligt men vi har dueller där vi inte är först på bollen utan är trea fyra in i situatione­n. Finns det inge som kan hjälpa vår målvakt på returerna ja då blir det lätt ett par skitmål.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden