Hallands Nyheter

Jonas Gardell gör ny show på Cirkus

- TT

Dramatiker­n, författare­n och komikern Jonas Gardell gör ny föreställn­ing på Cirkus i Stockholm. Jonas Gardell show beskrivs som mångkonstn­ärens största satsning hittills med stor orkester och ensemble.

”Jag tror den nya föreställn­ingen handlar om tröst. Och om att få skratta tillsamman­s. Och tro på det omöjliga. Att det finns en väg, helt enkelt”, säger Jonas Gardell i ett pressmedde­lande.

FÖRRA VECKAN TÄVLADE Gardell i Melodifest­ivalens andra deltävling i Göteborg med låten Det finns en väg. Men redan innan han ställde upp i tävlingen var det bestämt att balladen skulle vara en del av den kommande föreställn­ingen.

– Eftersom jag så hemskt gärna vill ha med låten i min nästa show, kommer jag att bygga showen runt den, så tänkte jag att om jag någon gång ska vara med så är det i år, sade han till TT inför Melodifest­ivalen.

I musiktävli­ngen kom artisten på sista plats men lät inte det påverka humöret.

– JAG TRODDE att jag skulle vara ledsen och jag upptäcker nu att jag går runt och är den gladaste jumbon i Melodifest­ivalens historia. Jag tror också att jag tål att komma sist utan att det vare sig skadar mig eller vad jag gör särskilt mycket. För de andra kan det betyda väldigt mycket mer, sade han efteråt.

Gardell har haft stora framgångar med showerna Mitt enda liv och Livet är en schlager.

Showen har premiär den 24 januari 2019. Biljetter släpptes i går.

 ?? Bild: CLAUDIO BRESCIANI/TT ?? EN NY VÄG. Jonas Gardells låt Det finns en väg blir central i hans show. Sångerskan Jessica Heribertss­on (till vänster) från Varberg medverkade i bidraget och ska även vara med i föreställn­ingen på Cirkus.
Bild: CLAUDIO BRESCIANI/TT EN NY VÄG. Jonas Gardells låt Det finns en väg blir central i hans show. Sångerskan Jessica Heribertss­on (till vänster) från Varberg medverkade i bidraget och ska även vara med i föreställn­ingen på Cirkus.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden