Hallands Nyheter

”Vi kommer gå upp och överraska Norrköping”

- SIMON CARLSSON 010-471 53 27 simon.carlsson@hn.se

Senast var det bänkplats. Nu är Christoffe­r Arvidsson redo att hjälpa sitt nya lag, Tvååkers IF. – Det är kul att vara tillbaka på riktigt, säger Arvidsson.

Fast att han satt med vid sidan under förra matchen mot Örebro var det aldrig aktuellt med ett inhopp.

– Nej det var mest för att vara med i truppen och stötta grabbarna, säger Christoffe­r Arvidsson.

Är du i full fysisk form nu?

– Nej, det är lite flås som ska upp, lungorna ska komma i form. Men vi har pratat om att jag ska spela och vill Mattias (Lindström) använda mig är jag redo.

Vad förväntar du dig för match?

– Det blir nog en liknande match som mot Örebro, men det kan nog gå lite snabbare. Vi kommer gå upp och överraska och göra det svårt för Norrköping.

CUPÄVENTYR­ET började ju med 0–3 mot Örebro och särskilt mycket lättare lär det inte bli när IFK Norrköping kommer på besök.

– Norrköping är bättre än Örebro och piskade att vinna. Det kommer vara full fart från början men också mer lägen för oss att kontra än senast, säger tränare Mattias Lindström som var nöjd med förra matchen.

– Som tränare är det kul att se att det vi tränar på fungerar. Våra spelare fick se att de kan hävda sig med allsvenska spelare.

Mot Örebro var Oliver Nedanovski mittback tillsamman­s med Viktor Nilsson. Även i träningsma­tchen mot HBK testades den normalt offensive mittfältar­en som försvarare.

– Tiden får utvisa var han kommer spela, men jag kan säga så mycket som att han spelar inte mittback mot Norrköping, säger Lindström.

Det börjar se bättre och bättre ut för Lindström när det gäller uttagbara spelare. Tobias Malm är tillbaka i full träning men kommer stå över matchen för säkerhets skull. Även Adam Lindgren är tillbaka.

Örebrosupp­ortrarna kom med 25–30 personer till förra matchen. Nu väntas det fler.

– Det kommer en stor och en liten buss med totalt 80 personer. Plus alla som kommer med bil så det blir nog en del, säger vice ordförande Mikael Ekwall.

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON ?? TÄVLINGSDE­BUT. Christoffe­r Arvidsson kan göra sin första tävlingsma­tch för Tvååker efter flytten från Bois.
Bild: KRISTER ANDERSSON TÄVLINGSDE­BUT. Christoffe­r Arvidsson kan göra sin första tävlingsma­tch för Tvååker efter flytten från Bois.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden