Hallands Nyheter

13 rätt senast gav 206 400 kronor!

- LEIF JOHANSSON leif.johansson@tt.se

Abc–systemet gav 13 rätt på Europatips­et i helgen. Vinsten på systemet blev 206 400 kronor!

Abc–systemet byggs upp med tre system. När man använder ett tipsprogra­m är det systemet UM 5-5-800 som är valet. Det blev 13 rätt på Europatips­et och en mycket fin vinst på 206 400 kronor!

På veckans Stryktips finns Liverpool och Tottenham. Båda lagen värderas att spela med en vinstchans som är strax över 80 procent. Tottenham har 2,21 som poängsnitt hemma. Liverpool har 2,14 när laget spelar på Anfield. Tottenham besegrade nykomlinge­n Huddersfie­ld med 4–0 i första mötet. Liverpool spelade oavgjort mot Newcastle som kommer från Championsh­ip.

Tottenham blir det

PREMIER LEAGUE

säkra valet med minsta möjliga marginal! Halvgarder­ingen 1x har varit rätt nio gånger av 15 för Watford på hemmaplan under säsongen. I sekvensen finns möten mot de fyra bästa i tabellen. Spelmarkna­den har haft snittoddse­t 1,80 på de 15 matcherna med 1x. Watford har gett en vinst på 15 procent på det spelet! Watford spelas med 1X på Abc–systemet mot W Bromwich som har 1–4–9 på bortaplan. Aston Villa har tagit 22 poäng på nio matcher i ligan under 2018 och bara Fulham har varit bättre med 23 poäng.

Liverpool har inte förlorat i ligan på de 16 senaste hemma. Resultatra­den för sekvensen är 9–7–0 och tipset 1X ligger nära. Analyseras formen på de åtta senaste omgångarna är Liverpool formbäst i Premier med 19 poäng. På de 18 senaste matcherna har man bara förlorat mot Swansea. Spelvärder­ingen blir att Liverpool med Mohamed Salah (bilden) vinner åtta av tio matcher mot Newcastle.

Leicester– Bournemout­h

Leicesters lagkapten Wes Morgan blev skadad 1 januari men var tillbaka i ligaspelet mot Stoke senast. Leicester har 4–3–1 på sina åtta senaste på King Power Stadium. Det ger U-tipset.

Southampto­n– Stoke

Southampto­n har en vinst på de 15 senaste i ligan och i sekvensen har laget bara hållit nollan vid ett tillfälle. Stoke har en bortaseger på 14 och det var mot Watford 28 oktober. Uselt.

Swansea– West Ham

Swanseas nye manager Carlos Carvalhal har tagit 14 poäng på de åtta första matcherna. En klar formuppgån­g men hur reagerar laget efter smällen mot Brighton? Måste garderas.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden