Hallands Nyheter

Pärsson tappa

FOTBOLL: TRÄNINGSMA­TCH

-

Erik Pärsson var irriterad och visade känslor efter att Falkenberg­s FF tappat en 2–0-ledning till oavgjort mot Mjällby AIF.

FALKENBERG MJÄLLBY

Det fick gå en kvart innan han kunde snacka om matchen som hade två olika sidor för FFF:S del.

– Jag var bara så extremt besviken. Det är hemskt att vi går ner oss så som vi gör i andra. Vi spelade ju ut dem efter noter i första, så det känns ju som en förlust. Riktig uselt var det, sa Erik Pärsson.

TAR VI DET

2 2

från början var det ett helt annat driv i FFF jämfört med 0-1-förlusten mot Öis. Johan Brattberg blev knappt utmanad av division 1-laget i första halvlek. Kalle Söderström och Robin Östlind kom runt fint på sina kanter. På mitten balanserad­e John Björkengre­n och Christoffe­r Carlsson i ett nav. Och längst fram fanns det kemi mellan Erik Pärsson och Edi Sylisufaj.

– Det gick riktigt bra i första. Vi varierade med att gå i djupled och möta. Edi är duktig och behöver få fler sådana här matcher. Jag hade önskat att han fått göra mål också. Är det stor skillnad att spela med Edi jämfört med Viktor Götesson?

– Skillnaden är att jag vet vad Edi kommer göra för vi pratar väldigt mycket. Viktor kunde göra tvärtom mot det vi sa vissa gånger. Det blev kommunikat­ionsfel, men Edi är yngre och lyssnar på vad jag säger utan att vara kaxig tillbaka, sa Pärsson som var aktiv värre med framspelni­ng till Tobias Englunds ledningsmå­l plus att han själv ökade på till 2-0 - ett snyggt nummer där han först grundlurad­e backen Axel Norén.

 ??  ?? TÄNDE TILL. Erik Pärsson var inblandad i Falkenberg­s FF båda mål, men var inte nöjd med att laget tappade 2-0 mot
TÄNDE TILL. Erik Pärsson var inblandad i Falkenberg­s FF båda mål, men var inte nöjd med att laget tappade 2-0 mot

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden