Hallands Nyheter

De humöret

- MATTIAS NILSSON mattias.nilsson@hn.se 010-471 53 15

– Det är väl så man vill att det ska fungera. Inte bara jag. Vi går ner oss i andra och det är dåligt att vi inte kan bibehålla spelet i 90 minuter. Sedan gör de ju två jävla skitmål, sa Erik Pärsson.

DET VAR BUBACARR Jobe som reducerade efter snabbt kombinatio­nsspel som gav honom öppet mål. Och kvittering­en kom i 83:e minuten. Joel Nilsson var sist på bollen som slank in bakom Brattberg i hastighet av runt tio kilometer i timmen.

Anton Wede gjorde comeback i FFF. Han byttes in i 71:e minuten i stället för John Björkengre­n.

– Skönt att komma in i det och få 20 minuter. Sen stämde det väl inte allt med tajmingen. Fysiken och flåset känns bra. Jag har kört ganska tufft. Det är fotbollsde­len jag behöver komma in i. Men det kommer Målen: 1-0 (11) Tobias Englund, 2-0 (18) Erik Pärsson, 2-1 (69) Bubacarr Jobe, 2-2 (83) Joel Nilsson.

Domare: Jonas Karlsson

FFF: Johan Brattberg - Mahmut Özen (ut 77), Per Karlsson, Tobias Karlsson, Tobias Englund - Karl Söderström, Christoffe­r Carlsson, John Björkengre­n (ut 71), Robin Östlind Edi Sylisufaj, Erik Pärsson.

Avb: Hampus Nilsson, Ludvig Johansson (in 77), Linus Andersson, Mergim Laci, Anton Wede (in 71). med matcher och träningar, så jag är inte orolig, sa Anton Wede.

Hasse Eklund hade ju efterlyst mer framåtanda och det fick han också se - i början.

– Jag är nöjd med första halvlek. Där spelade vi bra fotboll med tempo och skapade mycket. Defensiven var också bra. Men allt det fina tappade vi i andra. Slarv i passningss­pelet gav Mjällby energi.

DET FANNS LÄGE att stänga matchen.

– Robin Östlind och Erik Pärsson har bra lägen. Det gjorde lite ont på mig att vi inte håller samma kvalitet. En del spelare såg trötta ut. För vissa spelare var det viktigt att få 90 minuter och en genomkörar­e, sa Eklund.

 ?? Bild: GLENN T UNGER ?? division 1-laget Mjällby AIF.
Bild: GLENN T UNGER division 1-laget Mjällby AIF.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden