Hallands Nyheter

Får vi lov att prese

TV: ”DET GÄLLER INTE BARA ATT VARA SNYGG”

-

Artisten Viktor Frisk är en av årets deltagare i ”Let’s dance” – han ska bland annat möta Bondbruden Britt Ekland och skidlegend­aren Gunde Svan. Men juryordför­anden Tony Irving tror att det blir tufft för 23-åringen. – Nu måste han prestera på riktigt, det gäller inte bara att vara snygg, säger han.

Viktor Frisk har fullt upp med sitt deltagande i Melodifest­ivalen tillsamman­s med Samir Badran, och med start den 23 mars kommer han även synas i TV4:S ”Let’s dance”.

– Jag är hundra gånger mer nervös för det här än för Melodifest­ivalen. Det finns inget värre än att vara här, berättar han.

Bland motståndar­na märks den tidigare Bondbruden Britt Ekland, som spelade Mary Goodnight i ”Mannen med den gyllene pistolen”. Med sina 75 år är hon den äldsta deltagaren i ”Let’s dance” hittills, men det är ingenting som hindrar henne – tvärtom.

– Jag ska slå ett slag för dem som inte tycker att de kan göra någonting, som är pensionera­de och ligger och väntar på döden. Jag säger bara nej, nej, nej. Jag vill stå upp för alla er, man kan fortfarand­e ha jättekul, säger Ekland.

Simmaren Therese Alshammar, artisten Jon Henrik Fjällgren och författare­n Martina Haag kommer också att delta, samt den tidigare skidåkaren Gunde Svan. Han har

 ??  ?? ”LET’S DANCE” TILLBAKA I RUTAN. För trettonde året i rad sänds dansshowen ”Let’s dance” i TV4. Kända svenskar bestämmer tillsamman­s med tv-tittarna vilka deltagare som åker ut och vilka som får stanna kvar. Den 23:e mars startar
”LET’S DANCE” TILLBAKA I RUTAN. För trettonde året i rad sänds dansshowen ”Let’s dance” i TV4. Kända svenskar bestämmer tillsamman­s med tv-tittarna vilka deltagare som åker ut och vilka som får stanna kvar. Den 23:e mars startar

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden