Hallands Nyheter

Polisen har bra spår efter stöld

- 010-471 52 67 hakan.bergstrom@hn.se

Polisen är hoppfull om att kunna klara upp ett inbrott hos Handlarn i Älvsered natten till torsdag.

– Jag kan inte lämna så mycket informatio­n just nu, men det ser hyfsat ut och jag tror att vi snart kan ha någon skäligen misstänkt för inbrottet, säger Håkan Rolfsgård, förundersö­kningsleda­re hos polisen i Falkenberg.

Inbrottet skedde en stund efter klockan tre på natten, och enligt polisen kom tjuvarna över tobaksvaro­r och en kassalåda till ett ännu okänt värde.

POLISEN HAR TILLGÅNG till dels vittnesiak­ttagelser, bland annat av en bil som cirkulerad­e vid platsen, dels en film från butikens kameraöver­vakning (som man på torsdagsfö­rmiddagen ännu inte hunnit ta del).

Detta sammantage­t gör att det finns en optimism om uppklarnin­g av ett nattligt inbrott som annars kan vara svårt att lösa.

ENLIGT ROLFSGÅRD TYDER uppgiftern­a på att två eller tre personer varit inblandade. Möjligen kan det vara så att två genomfört inbrottet medan ytterligar­e en avvaktat i en bil. Inbrottet skedde genom att en ruta slogs sönder.

Efter det ännu ouppklarad­e fallet med den försvunne livsmedels­handlaren i Älvsered så drivs butiken numera av andra personer än den försvunne handlarens familj.

HÅKAN BERGSTRÖM

 ??  ?? INBROTT. Tjuvarna kom troligen över tobaksvaro­r.
INBROTT. Tjuvarna kom troligen över tobaksvaro­r.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden