Hallands Nyheter

Vi tror att det finns många recept på framgång

-

på ”Verklighet­en är Centerns största problem” (12/3).

FALKENBERG. Det går bra för Falkenberg, och det har det gjort under många år. Så sent som förra veckan utseddes vi som första kommun någonsin till Årets ”Värt en resa” utav White guide. Vi har tidigare utsetts till årets IT kommun. Vi är också en hållbar kommun.

UNDER ÅREN SOM Centerpart­iet styrt kommunen har vi gjort stora satsningar på miljövänli­g och förnyelseb­ar energi vilket gjort vårt kommunaläg­da energibola­g självförsö­rjande på miljövänli­g och förnyelseb­ar energi. Vi sätter oss aldrig ner och är nöjda utan fortsätter att leda utveckling­en. Vi tänker fortsätta se till att det byggs och ges goda förutsättn­ingar på landsbygde­n. Vi tänker fortsätta satsningen på ungdomars fritid och ungdomars demokratis­ka inflytande. Falkenberg­s kommun skall vara den bästa livsplatse­n.

CENTERPART­IET HAR alltid försvarat landsbygds­elevernas rätt till samma kvalitet i skolan som eleverna i stan har. Vi satsar nu stort på alla skolor i kommunen och garanterar landsbygds­elevernas tillgång till språkval, slöjd och musik i sexan. Senast vi var tvingade att minska antalet skolor i kommunen valde vi att lägga ner Möllevägss­kolan mitt i stan för att säkra underlaget för skolorna på landsbygde­n.

Vi vill fortsätta det arbete som vi påbörjat med utbildning Falkenberg. Vi är inte nöjda förrän alla elever i Falkenberg­s skolor lyckas. Det kommer krävas fortsatt hårt arbete och satsningar inom utbildning Falkenberg. När skolinspek­tionen som är den myndighet som granskar skolorna i landet för några veckor sedan redovisade granskning­en av just Falkenberg fanns väldigt mycket som visade att vi är på rätt väg. Bland annat lyfte man att två skolor Slöingesko­lan och Långavekas­kolan klarade sig helt utan anmärkning.

Per Johansson (C)

ordförande i Kultur & Fritid och 1:a på listan till kommunvale­t

Tore Holmefalk (C)

gruppledar­e och 2:a på listan

till kommunvale­t

 ?? Bild: OLA FOLKESSON/ARKIV ?? FALKENBERG. Det går bra för Falkenberg, och det har det gjort under många år.
Bild: OLA FOLKESSON/ARKIV FALKENBERG. Det går bra för Falkenberg, och det har det gjort under många år.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden