Hallands Nyheter

T för Rolandz

- MIA THORNBERG

Co. Inga problem att fylla dagarna med andra ord.

– Jag är lite rastlös av mig, så det är så här jag vill ha det. Jag älskar att vara ledig när jag har gjort mig förtjänt av det, är man inte trött kan man inte koppla av, tänker jag. Men jag är aldrig ledig mer än fem dagar åt gången, sen måste jag igång igen.

– Under många år har jag spelat sommarteat­er i Kalmar. Det är en perfekt kombinatio­n! Då är man ledig på dagen och kan bada eller göra vad man vill, sen är det jobb på kvällarna. Dessutom är det kul med sommarteat­er för att publiken ofta är väldigt delaktig, lite som barnteater fast för vuxna. Det är nästan så de ropar ”vargen är bakom dig!”

När han ändå ÄR ledig kör han gärna motorcykel.

– På med hjälm, glasögon och visir så är det ingen som ser vem du är. Sedan kör jag ut på små slingriga vägar där jag aldrig har varit och försöker hitta hem igen.

TILL RONDO HITTAR han dock utan problem, det kan vi vara säkra på. Mello, turné och krogshow – vad blir det härnäst för Rolandz?

– Tja, säg det ... Rolandz på hal is kanske? ”Rolandz on ice” i Scandinavi­um. Eller varför inte på Nya Ullevi? Det vore väl något. (skratt) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. (1) ................................................................................................................... Tomb raider (2) ................................................................................................................ Tårtgenera­len (Ny) ............................................................................................... Pacific rim – uprising (3) ................................................................................................................ Black Panther (4) .................................................................................................................................. Coco (Ny) ..................................................................................................... Grottmanne­n Dug (5) ..................................................................................................................... Pelle Kanin (6) .................................................................................................................. Red sparrow (Ny) .................................................................................. The strangers: Prey at night 10. (10) ................................................................................................................ Game night

 ?? Bild: STEFAN BENNHAGE ?? om. Först för sommarturn­é, sedan för krogshow med fuldans och flatgarv. ”Vi vill åt kombinatio­nen av roligt och bra”,
Bild: STEFAN BENNHAGE om. Först för sommarturn­é, sedan för krogshow med fuldans och flatgarv. ”Vi vill åt kombinatio­nen av roligt och bra”,
 ?? Bild: OLA TORKELSSON ?? Rolandz kommer då och då under showen att störas av publikfavo­riter som brandchefe­n Greger Hawkwind och den icke-bittre speedwayle­gendaren Tony Rickardsso­n.
Bild: OLA TORKELSSON Rolandz kommer då och då under showen att störas av publikfavo­riter som brandchefe­n Greger Hawkwind och den icke-bittre speedwayle­gendaren Tony Rickardsso­n.
 ??  ?? TILLFÄLLIG­T AVBROTT.
TILLFÄLLIG­T AVBROTT.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden