Hallands Nyheter

Nicoline: ”Pascal är en god vän”

- SARA ÖSTER so@hn.se

Robinson är i full gång, och det har hittills varit en turbulent tid för deltagarna i tävlingen. Samtidigt som bråken växer fram, verkar känslor mellan Halmstadbo­n Nicoline Artursson och lagmedlemm­en Pascal Mazza Ramsby, börja blomma ut.

Det har gått över två veckor sedan årets deltagare av Robinson anlände till äventyret på Fiji. Hittills har det varit en dramatisk tid för båda lagen.

Hallänning­en Nicoline Artursson tillhör lag syd, som rodde hem tre segrar på raken i början av programmet. Nu har de däremot i stället förlorat fyra tävlingar.

– Under den här tiden var det verkligen brutalt. Vi hade knappt någon mat och vi förlorade tävlingar, den kombinatio­nen var receptet till kaos. Trots det så kände jag mig ändå stabil rent psykiskt. Jag intalade mig själv att jag mådde bra, säger Nicoline Artursson.

I SÖNDAGS VAR det hallänning­en Nick Söderblom som fick lämna lag syd och Robinson.

– Personlige­n tycker jag väldigt bra om Nick, jag har jobbat med honom tidigare. Men han hade ju en dispyt med Victoria Heaps, och det var bara löjligt, men ingen av dem hade rätt eller fel, säger hon.

Inför söndagens öråd satt Nicoline säkert, då hon tidigare under dagen hade vunnit en immunitets­tävling. Deltagarna skulle hålla sig kvar runt en påle så länge som möjligt. Den som orkade längst vann.

– Man var verkligen tvungen att ge allt i tävlingarn­a, och speciellt om det var en immunitets­tävling. Det var såklart riktigt skönt att veta att jag satt säkert för man visste aldrig vad som kunde hända på ett öråd, säger hon.

TROTS TUFFA TIDER med extremt lite mat och förluster i bagaget verkar det ändå finnas något som strålar i Nicolines tillvaro på Fiji. I tidigare avsnitt har tittarna fått hintar om att det håller på att växa fram en romans mellan Nicoline och Malmökille­n Pascal Mazza Ramsby, 25 år.

– Robinson är en tävling, och jag var alltid inne på det. Men att samtidigt få möta en sådan god vän som Pascal var såklart härligt. Det var skönt att ha honom där, säger hon. Pascal berättade i tidigare avsnitt att han kände mer än vänskap, hur kände du då?

– Det var såklart smickrande att få höra de orden, det var faktiskt underbart att höra honom säga det. Men vill man se hur det utvecklas så får man följa äventyret. Det kan gå åt många håll, säger hon och skrattar.

”Stämningen i laget efter gårdagens förlust var katastrofa­l, helt fruktansvä­rd.”

NICOLINE ARTURSSON

I TORSDAGENS AVSNITT var det dags för en ny tävling, och det blev lag nord som vann. Det innebär att ett nytt öråd väntar för Nicoline och lag syd. Dessutom får lag nord kidnappa ytterligar­e en deltagare från laget under örådet. De har tidigare sagt att de då vill ha Pascal.

– Stämningen i laget efter förlusten var katastrofa­l, helt fruktansvä­rd. Sedan att de fick chansen att välja Pascal var såklart inte roligt. Men jag var med i Robinson för min egen skull och jag tänkte alltid positivt. Jag kände att om de nu skulle välja Pascal så skulle han och jag ses i sammanslag­ningen, säger Nicoline.

Och för den som är nyfiken kan man följa äventyret på måndagar till torsdagar, samt söndagar.

 ?? Bild: PRESSBILD ?? VANN. Förra veckan satt Nicoline Artursson säkert i örådet, på söndag väntar dock ett nytt öråd för henne och lag syd.
Bild: PRESSBILD VANN. Förra veckan satt Nicoline Artursson säkert i örådet, på söndag väntar dock ett nytt öråd för henne och lag syd.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden