Hallands Nyheter

La träff han får på”

- SIMON CARLSSON 010-471 53 27 simon.carlsson@hn.se

rejält efter pausvilan.

– Det hände ju nåt i andra halvlek. I första halvlek hade vi också boll men vi vågade inte, sa Persson.

BRISTEN PÅ MOD i första resulterad­e i flera bolltapp och farliga Norrbychan­ser. Matt Pyzdrowski stod emot det mesta, men till slut fick han kapitulera.

– Vi är lite omogna i bägge straffområ­dena. Vi nickar bort första inlägget, sen när bollen kommer in igen då har vi spelare som går på omställnin­g, som om vi hade vunnit bollen. Det är som att man är nöjd med att ha gjort sitt, sa Persson.

I andra halvlek var det betydligt bättre. Även om det fortsatt var ont om heta chanser så hade Bois bollen i och runt Norrbys straffområ­de i stället för sitt egna.

– Andra halvlek är bättre, men vi måste skapa mer chanser. Vi fokuserar väldigt mycket på att hålla i bollen, men det måste också leda någonstans, sa Matt Pyzdrowski.

Mest skottvilli­g var Perparim Beqaj och det var också han som fick spräcka Bois säsongsnol­la med sin kvittering. Ett lågt skott från straffområ­desgränsen som satt fint intill målvaktens högra stolpe.

– Alltid kul att göra mål, men man vill ju att första målet ska betyda något, sa Beqaj.

LÄNGST FRAM STÅNGADES inte Gabriel Altemark Vanneryr. Överraskan­de 1-0 Marcus Översjö (39), 1-1 Perparim Beqaj (72) 2-1 Adam Eriksson (76) Varbergs Bois: Matt Pyzdrowski - Jakob Bergman, Oliver Stanisic, Hampus Zackrisson (65), Hampus Bohman - Zev Taublieb, Albert Ejupi, Joakim Lindner, Nahom Girmai Teddy Bergqvist, Perparim Beqaj Avbytare: Albin Svensson, Sebastian Möller, Albin Skoglund (65), Liam Munther, Joel Palmquist, Hampus Danielsson, Elmin Nurkic så saknades lagkaptene­n helt när Bois-truppen blev officiell.

– Det har varit lite slitage på honom i veckan, sa Jocke Persson. Kan han spela nästa match?

– Jag utgår ifrån att han kan vara tillbaka nästa vecka, men vi måste ha respekt för hans kropp och ålder.

Bois har nu noll poäng på två matcher, ingen start man önskat sig med nya tränare och ny spelartrup­p.

– Topptippad­e J-södra har noll poäng, topptippad­e Öster har en poäng. Det är ingen skam att förlora borta mot Norrby och sett till prestation­en så finns det hopp, sa Persson.

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON ??
Bild: KRISTER ANDERSSON

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden