Hallands Nyheter

Arberg vända

- MATTIAS NILSSON mattias.nilsson@hn.se 010-471 53 15

”Idag var det nog ganska lätt att vara målvakt.” TOBIAS BENGTSSON, OM MOTSTÅNDAR­ENS FINA SPEL.

Idag var det nog ganska lätt att vara målvakt, sa kaptenen Tobias Bengtsson.

Markus Mattsson räddade ett skott från ”Tobbe” och i kontringen som följde kunde Hampus Olsson sätta 18-10. Och då hade det bara gått tre minuter av andra halvlek.

- Det är i första halvlek som vi tappar det här. Det kändes som ganska små marginaler ändå var det sju bollar upp. Vi får försöka släppa den här matchen och ladda för onsdag, sa tränaren Hasse Karlsson.

FILIP BERENTSEN FICK vila sig när avståndet var 15-23. Då hade han redan dragit på sig två utvisninga­r.

- Jag är stor och kör på ganska tufft, även om jag försöker ligga på rätt sida gränsen. Två utvisninga­r var mycket, men hade jag åkt på ett rött kort, då hade jag blivit avstängd i nästa match, sa han.

- Jag ville spara honom. Matchen kändes ändå körd där, sa Hasse Karlsson.

HK Varbergs fina säsong går nu mot sitt slut. Frågan är får man ta semester på onsdag, eller lyckas man göra om bragden man stod för i första kvalmatche­n i Sparbanksh­allen?

- DET SPELAR ingen roll om vi förlorar med ett eller tio mål. Vi är lika besvikna ändå. Vi får kolla på vad som gick fel och varför de ryckte, men de var nog noggrannar­e än oss. Nu hoppas jag det blir fullt i hallen på onsdag. Det kan ge oss det lilla extra för att få till en femte match på söndag, sa Tobias Bengtsson.

 ?? Bild: MAGNUS LEJHALL ??
Bild: MAGNUS LEJHALL
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden