Hallands Nyheter

Zlatans Twitterinl­ägg väcker frågor

-

Den eviga diskussion­en om Zlatan Ibrahimovi­cs vara eller inte vara i den svenska Vm-truppen har fått nytt bränsle. Från Zlatans eget Twitterkon­to.

”The chance of me playing in the World Cup is skyhöga #Fifaworldc­up 2018”.

Så lyder inlägget som förbryllar inte bara Zlatan Ibrahimovi­cs 4,97 miljoner följare på Twitter – utan också dem som undrar om förbundska­pten Janne Andersson ska ta med svensken i Vm-truppen som presentera­s om exakt en månad – den 15 maj.

INLÄGGET PUBLICERAD­ES UNDER söndagseft­ermiddagen på Zlatan Ibrahimovi­cs officiella Twitterkon­to och kom nästan ett dygn efter att anfallsstj­ärnan avgjort sitt nya lag LA Galaxys bortamatch mot Chicago i MLS med matchens enda mål.

Det var Ibrahimovi­cs tredje mål på tre matcher i MLS.

Utspelet kommer efter flera andra tvetydiga uttalanden från Ibrahimovi­c där han sagt sig vara i kontakt med den svenska landslagsl­edningen och deklarerat att han själv avgör om han ska vara med i VM.

– OM JAG vill är jag där, sade Ibrahimovi­c i en intervju med Eurosport för några dagar sedan.

Dörren är inte stängd, sade Ibrahimovi­c och tillade:

– Känns allt som det ska och jag mår bra och känner att jag kan göra det jag vill göra och kan göra, som jag alltid har gjort, då finns det… man kan diskutera, men vi är inte i det läget nu.

ZLATAN IBRAHIMOVI­C HAR tackat nej till landslaget sedan EM 2016 och förbundska­pten Janne Andersson har konstatera­t att han inte har hört något från Zlatan som ändrat på det, och därför jobbar vidare med de spelare som sagt att de vill vara med i VM.

 ?? Bild: JOEL MARKLUND ?? KANSKE , KANSKE INTE. Zlatan Ibrahimovi­c fortsätter att ge upphov till Vm-spekulatio­ner.
Bild: JOEL MARKLUND KANSKE , KANSKE INTE. Zlatan Ibrahimovi­c fortsätter att ge upphov till Vm-spekulatio­ner.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden