Hallands Nyheter

Lindströms nerver satta på hårt prov

- MATTIAS NILSSON 010-471 53 15 mattias.nilsson@hn.se

- Att man aldrig kan få en lugn stund! Det tog ett tag för Mattias Lindströms puls att landa till normal nivå sedan Tvååker vänt 0-2 till 3-2.

OSKARSHAMN TVÅÅKER

(2–0)

2 3

Tvååker tog sin andra raka seger och det var en match som det svängde om.

- Spelmässig­t är jag inte nöjd alls, men däremot moralen vi går in med, sa Mattias Lindström.

Underläge 0-2 till pausvilan och det var precis som att Tvååker inte lyssnat på Mattias Lindströms varning inför matchen.

- Oskarshamn är starka på fasta situatione­r och de matar in inlägg, hörnor och frisparkar. Det är så de gör sina mål också.

I PAUSEN KOM hallänning­arna överens om att man inte skulle åka därifrån med en förlust. Nyförvärve­t Alexander Johansson reducerade med sitt första seriemål för Tvååker. Han vände inåt i planen och pricksköt i bortre krysset.

- ”Alex” har kommit in bra i vårt spel. Han lägger kraft i defensiven, men är farlig framåt också.

När sedan Jakob Adolfsson kvitterade till 2-2 var Tvååker återigen med i matchen.

- Jag hade varit nöjd om vi fått 2-2, men de började öppna sig mer och mer. Och på en hörna gör Oliver (Nedanovski) 3-2.

SEGERMÅLET KOM I 86:e minuten. Att domaren hittde fem tilläggsmi­nuter gjorde slutet extra spännande, men Tvååker höll undan.

- Nu har vi mött Utsikten och att vinna här i Oskarshamn är heller inte det lättaste. Nästa gång är det Mjällby och de är ju den stora favoriten. Så vi får gå in med respekt.

För övrigt fick Tvååker klara sig utan Victor Nilsson och Eric Nilsson (båda gjorde högskolepr­ovet), Adam Nilsson som har en stressfrak­tur, blir borta fyra till sex veckor), dessutom har Johan Persson känning i baksidan och inledde på bänken.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden