Hallands Nyheter

Det blev en orgie i missade straffar

- FELIX HANSSON

Ullared missade inte bara en, inte heller två, utan tre straffar i matchen mot Hittarp. – Jag vet knappt var jag ska börja, sa Ali Kraym, tränare i Ullared

HITTARP ULLARED

(1–0)

2 2

Ullareds premiärmat­ch mot Varbergs Gif innehöll nerver och spelet var långt ifrån glänsande, idag mot Hittarp var det stor skillnad menade Kraym,

– Bra första halvlek där vi jobbar hårt för varandra och ligger rätt i försvaret.

Hittarp tog ledningen efter ungefär tio spelade minuter men sedan gick många domslut i favör för Ullared.

– DE FÅR rött kort i en luddig situation, sedan får vi också straff innan halvtid som vi missar. I andra halvlek kommer vi ut och styr och trycker ner våra motståndar­e och vi får ytterligar­e två straffar som vi missar, berättar Kraym.

Tre straffar missade och med ungefär en kvart kvar fick Hittarp sitt andra röda kort för dagen, då kändes det som att vinsten låg i Ullareds händer. Oskar Larsson stod för bortalaget­s kvittering när han nickade in ett fint inlägg.

Men detta var inte Ullareds dag,

– VI TRYCKER på i slutet och vi ska väl göra något mål till men det ville sig inte riktigt, sa Joel Nilsson, matchen bästa spelare i Ullared då han var väldigt rörlig och pushade på laget.

På övertid kom kalldusche­n när Hittarp gjorde mål på en hörna.

– En poäng hade varit guld, men sån är fotbollen. Vi tar med oss att spelidén fungerade så vi ska inte deppa utan blicka framåt, det är många matcher att spela, jag är inte orolig, avslutade Kraym.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden