Hallands Nyheter

Bo Kaspers Orkester drar ut på arenaturné i höst

- SARA HALDERT/TT

Bo Kaspers Orkester tar sin show Allt ljus på oss på stor arenaturné. Tolv svenska städer för besök av bandet.

Krogshowen Allt ljus på oss hade premiär på Rondo i Göteborg i fjol, och har därefter spelats på Cirkus i Stockholm. Men nu är det alltså dags för hela landet att se den.

”På publikens begäran stuvar vi nu in vår tusendolla­rsshow i några långtradar­e och beger oss ut i landet. Vi önskar vi kunde ta föreställn­ingen överallt men hoppas att vi ses på de ställen där det funkar att bygga upp den. Vi är sjukt stolta över en show vi tycker speglar oss och vår musik. Hopp och förtvivlan. Grubbel och fuldans”, skriver bandet i ett pressmedde­lande.

Allt ljus på oss beskrivs som en ”storslagen och samtidigt intim” föreställn­ing, där personliga berättelse­r varvas med låtar från bandets karriär. Showen regisseras av Hans Marklund efter manus av Anders Lundin.

”Vi är sjukt stolta över en show vi tycker speglar oss och vår musik.”

BO KASPERS ORKESTER

Bo Kaspers Orkester slog igenom i början av 1990-talet med debutalbum­et ”Söndag i sängen” och låten med samma namn. Den senaste skivan Redo att gå sönder kom 2015.

Biljettern­a till släpps den 13 april.

Turnéplan: 16/11 Örebro 17/11 Västerås, 23/11 Stockholm, 24/11 Göteborg, 30/11 Linköping, 1/12 Karlstad, 5/12 Uppsala, 7/12 Luleå, 8/12 Örnsköldsv­ik, 9/12 Östersund, 14/12 Helsingbor­g, 15/12 Malmö. arenaturné­n

 ?? Bild: PONTUS LUNDAHL ?? UT PÅ VÄGARNA. Bo Kaspers Orkester gör arenaturné av sin krogshow.
Bild: PONTUS LUNDAHL UT PÅ VÄGARNA. Bo Kaspers Orkester gör arenaturné av sin krogshow.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden