Hallands Nyheter

Kall högerpolit­ik ok, men ge väljarna besked

-

FALKENBERG. Det finns mycket att säga om att Moderatern­a inte kan ge ett klart besked om de vill bjuda in Sverigedem­okraterna till samtal om migrations­politiken i Sverige eller inte. Sverigedem­okraterna har sen förra valet etablerat sig som ett högerparti som är positiva till obegränsad vinstjakt i välfärd och som prioritera­r skattesänk­ningar för de rikaste framför satsningar på ett tryggare samhälle där alla får chansen.

SKILLNADER­NA MELLAN Sverigedem­okraterna och Moderatern­a är med andra ord små även i andra viktiga politiska frågor.

I Falkenberg­s kommun finns SD med i Fullmäktig­e sen 2006. Tyvärr är det bara att konstatera att partiet efter 12 år i fullmäktig­e fortfarand­e inte lyckats presentera ett trovärdigt budgetförs­lag, att minst en av deras stolar i fullmäktig­e alltid står tom och att de ofta låter mycket men nästan alltid röstar på Centerns och Moderatern­as förslag. Sverigedem­okraterna är kort sagt ett borgerligt parti även i Falkenberg.

JAG RESPEKTERA­R ATT Sverigedem­okraterna och Moderatern­a vill bedriva kall högerpolit­ik både nationellt och i vår kommun, det är deras demokratis­ka rättighet. Väljarna i vår kommun förtjänar dock ett besked. Vill Moderatern­a samarbeta med SD i Falkenberg också?

Per Svensson (S) kommunråds­kandidat

 ?? Bild: OLA FOLKESSON ?? BESKED. Vill Moderatern­a samarbeta med SD i Falkenberg, undrar kommunråds­kandidat Per Svensson.
Bild: OLA FOLKESSON BESKED. Vill Moderatern­a samarbeta med SD i Falkenberg, undrar kommunråds­kandidat Per Svensson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden