Hallands Nyheter

Anna Marias felpost blir spontanfes­t

- Matilda.carlstrom@varbergspo­sten.se

Anna Maria Berglunds uppmaning om att komma till stationen på lördag kvart över två var tänkt att nå ett litet gäng vänner. I stället nådde det halva Varberg som nappade på förslaget.

Det var i onsdags som Anna Maria Berglund i Varberg skulle posta sitt meddelande ”Vi kommer att träffas kvart över två vid stationen på lördag” i den interna kompisgrup­pen på Facebook.

– Jag hade rast på jobbet och passade på att skriva det. I den här lilla gruppen vet alla vad vi ska göra på lördag, så för enkelheten­s skull skrev jag bara så, säger hon.

I STÄLLET POSTADES inlägget i Facebookgr­uppen Varberg, spreds och resulterad­e i det oplanerade och lite virriga eventet ”Kvart över två.”

–Haha, ja som det kan bli när man skriver i fel grupp! När jag kom ut från lunchen så tänkte jag ”vad fasen är det som händer?” Då hade 79 svarat på det här så jag tog bort det, säger Anna Maria Berglund.

Till en början fick hon ”lite hjärtklapp­ning” som hon beskriver det, men nu tycker hon bara att hela uppståndel­sen är rolig.

–Jag tar det hela med humor. Man ser ju hur stort sociala medier egentligen är, det har jag nog inte riktigt förstått innan. Det är ju helt enormt, vilket är både lite kul och skrämmande, säger hon.

Kollegor har skämtat om att hon nu kommer att behöva klä ut sig i peruk och lösmustasc­h för att gå obemärkt förbi samlingen av människor. Men uppmärksam­heten är ingenting som hon oroar sig för.

– Nej, jag är inte sån. Jag får ju gå fram och säga hej. Men sen ska vi med tåget strax efter halv tre, säger Anna Maria.

FRÅGAN ALLA STÄLLER sig nu är – vad skulle Anna Maria göra på lördag kvart över två på stationen?

– Vi är ett gäng som ska ner till Halmstad för att äta på Sakura thai.

MATILDA CARLSTRÖM

 ?? Bild: PRIVAT ?? ”SOM DET KAN BLI”. Anna Maria Berglunds numera borttagna inlägg resulterad­e i virrigt stormöte på stationen på lördag.
Bild: PRIVAT ”SOM DET KAN BLI”. Anna Maria Berglunds numera borttagna inlägg resulterad­e i virrigt stormöte på stationen på lördag.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden