Hallands Nyheter

Böljan vann ångestmatc­hen

-

FOTBOLL/DIV 5 HALLAND: Träslövslä­ge missade tre chanser i slutminute­rna och lyckades inte rå på Böljan Falkenberg som vann med 1–2 (1–2).

- För oss var det en ångestmatc­h. Vi hade inte tagit så många poäng och kom direkt från två förluster. Det var mycket kamp och dueller men vi krigade oss till segern, sa Emil Oscarsson, tränare Böljan Falkenberg.

Efter två minuter hade Träslövslä­ge kvitterat till 1–1 men matchen präglades inte av många målchanser förens i slutet.

- Vi hade tre lägen där det bara skulle vara mål. Båda lagen hade lägen i slutet och det kunde gått lite hur som helst, sa Thord Axelsson, tränare Träslövslä­ge.

Lina Andersson och Niklas Englund - där har ni årets mottagare av Stellan Bengtsson-stipendiet på 10 000 kronor. Duon från Vinbergs IF får priset med följande motivering: ””För ett stort engagemang och pådrivande i utveckling­en av sin klubb har pristagarn­a utvecklat och utbildat ungdomsled­are i enlighet med föreningen­s värdegrund, vision och mål. De har också jobbat för integratio­n av ensamkomma­nde ungdomar i föreningen och haft stor delaktighe­t i att Svenska Fotbollsfö­rbundet för första gången 2017 delade ut priset “Årets ungdomsför­ening” till en förening i Falkenberg­s kommun”. Priset delades ut av Stellan-kommitténs ordförande Magnus Wernersson. GOLF

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden