Hallands Nyheter

Nahid Persson gjorde

-

Hon trodde att hon hade hittat mannen i sitt liv. Men snart förstod Nahid Persson att Anders Rosén inte bara dejtade henne, utan även 23 andra kvinnor. Nu ställer hon honom till svars i sin dokumentär. att anlita en skådis i hans ställe och göra en dramadokum­entär, säger Nahid Persson.

– När han ville vara med, sa han att det var för att jag var en så speciell person, och att han aldrig hade känt en liknande trygghet med någon annan. Eftersom jag inte kände honom så väl då, som jag gör nu, så trodde jag på honom. Nu efteråt så tror jag bara att det handlade om uppmärksam­het. Att han inte kunde motstå frestelsen att få stå i centrum.

Nahid Persson hjälpte Anders Rosén att börja i terapi. De flyttade ihop, filmen blev deras gemensamma ”bäbis” och han lovade att sluta träffa andra kvinnor. Ett löfte som visade sig vara svårt att hålla.

– I dag kan man säga att vi har skapat det här barnet tillsamman­s, alltså filmen. Men jag har ensam vårdnad, skämtar Nahid Persson trots sin uppenbart smärtsamma upplevelse.

ATT TRÄFFA KVINNOR som hon delat samma man med var väldigt konstigt, berättar hon.

– Jag hade aldrig ens fantiserat om att det kunde bli så. Plötsligt träffar jag den ena kvinnan efter den andra och får veta att de också har legat med Anders.

 ??  ?? FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT. Ja det var det också. Tinder-dejten Anders Rosén visade sig leva ett dubbelliv. Genom att ljuga, bedyra och charma dem alla En av dem var filmregiss­ören Nahid Persson.
FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT. Ja det var det också. Tinder-dejten Anders Rosén visade sig leva ett dubbelliv. Genom att ljuga, bedyra och charma dem alla En av dem var filmregiss­ören Nahid Persson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden