Hallands Nyheter

Erik Pärssons FOTBOLL:

SUPERETTAN

-

Erik Pärsson klev fram som både målskytt och framspelar­e. Och succén bara fortsätter för Falkenberg­s FF.

Erik Pärsson kom in till pressrumme­t efter 3-1 mot Jönköpings Södra. Axeln var hårt bandagerad men okej, och FFF:S skyttekung sprack upp i ett enda stort leende - trots att tränaren Hasse Eklund tydligen lagt beslag på alla kanelbulla­r som bjöds på.

- DET VAR ju (Anton) Wede förra matchen och Kalle (Söderström) så jag ville inte vara sämre, sa Erik Pärsson om drömmålet redan i fjärde minuten.

Det var fyra årstider som gjorde att avsparken blev försenad. Men sen mullrade till rejält när Erik Pärsson pangade upp 1-0 i högra krysset.

- Den kommer så perfekt och det var bara att smälla till direkt. Sen att den går som den går, det var lite turligt, erkände Erik Pärsson.

Minst lika nöjd var Tobias Englund som ställde in radarn från sin vänsterbac­ksposition och fick till ett närmast kliniskt inlägg.

- En rejäl macka va? Så himla kul att Erik fick sätta den. Vi har tränat extra på inlägg och nött en del. Kul att få till det på match också, sa Englund.

- Det här är en svårt bortamatch och att vi fick in ett tidigt mål skapade lugn. Vi vet att Jönköping har ett bra passningss­pel, sa Hasse Eklund.

Bitvis sjönk FFF ner ganska lågt i planen. Hetaste möjlighete­n i första för hemmalaget var när Jakob Orlov sprang igenom och fick till ett skott som snuddade ena stolpen.

I ANDRA HALVLEK fick Kalle Söderström kliva av med en blödning i ljumsken. J-södra klev upp ännu högre och man fick också utdelning. Hampus Nilsson var chanslös på ett skott som ändrade riktning.

Det dröjde dock bara tio minuter

 ??  ?? TUNG MÅLSKYTT. Erik Pärsson visade prov på fin teknik.
TUNG MÅLSKYTT. Erik Pärsson visade prov på fin teknik.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden