Hallands Nyheter

Helsingbor­g löser en svår omgång

-

Förra veckans Stryktips gav en ensam vinnare hela 10 miljoner kronor. Notera att spelstoppe­t är på söndag!

Vi fick se en mycket svårlöst kupong förra helgen och det betalade sig för den som prickade 13 rätt. En vinnare fick 10 miljoner kronor. Den här veckan är spelstoppe­t för Stryktipse­t satt till söndag 14.59 och vi har åter en jackpot på cirka 10 miljoner kronor. Helsingbor­g får vårt förtroende som kupongens bästa spik. Hemma mot jumbon Värnamo ska det tänkta topplaget inte förlora.

Ett av förra veckans drag var Frej Täby som vann mot just Värnamo i bottenmöte­t då. Nu möter laget på nytt en formsvag bottenkoll­ega i Gefle IF. Vi tycker möjlighete­rna för tre

SUPERETTAN

nya poäng ser starka ut och lämnar Frej Täby ogarderad.

De båda Vm-matcherna garderas då de känns öppna. Med endast tre gruppspels­matcher att luta sig mot blir varje poäng viktig. Polen och Colombia tar ut varandra och krysset ser bäst ut. Senegal blir favorit mot ett nederlagst­ippat Japan, men tvåan är inte given.

Vi ska också passa formstarka Kristianst­ad och ett Gais som verkar fått ordning på sitt spel.

Japan förväntas få svårt i gruppen och visade inte mycket innan VM startade. Senegal har fler matchvinna­re och kommer föra spelet här. Tvåan tippas men Japan är inte ofarligt. Nyckelmatc­h i grupp H mellan de två favoritern­a på förhand. Colombia har framförall­t sina stjärnor i Falcao och James Rodriguez (bilden) men är i övrigt ett lag som sällan står för målfester. Laget känns kompakt och kommer vara svårslaget. Kanske inte lika charmigt som i VM 2014. Polen lever mycket på skyttekung­en Lewandowsk­i som gjorde 16 av 28 mål i Vm-kvalet. Oavgjort är närmast.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden